Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
Hem / Blogg /

Vår bästa EAA någonsin!

Först ut bland Viking Powers nyheter för året är den helt nya och banbrytande EAA-produkten Sleipner. Sleipner är en brutal EAA-blandning berikad med citrullinmalat, prestationshöjande betain och taurin och en rejäl dos Peak ATP® – en patenterad råvara med rent ATP som går rätt ut i musklerna för omedelbar och rejäl prestationshöjning.

Köp Viking Power Sleipner EAA online!

Vad utgör bra EAA?

EAA (essentiella aminosyror) är en samling av livsviktiga aminosyror som är nödvändiga att få i sig via kosten eftersom kroppen inte själv kan syntetisera dessa på egen hand. Aminosyrorna bryts ner av kroppen vid intag och kombineras till olika typer av energi som kroppen kan nyttja vid fysisk aktivitet. Ett bra sätt att veta att man får i sig samtliga nödvändiga essentiella aminosyror är att ta ett tillskott som innehåller rena essentiella aminosyror.

Bra EAA innehåller samtliga essentiella aminosyror, inklusive de tre som brukar kallas BCAA (grenade aminosyror). BCAA bidrar framförallt till ökad prestation och främjar muskelsyntes medan resten av de essentiella aminosyrorna alla har olika funktioner i kroppen och kan bidra till bättre sömn, minskad muskelförlust vid långvarig inaktivitet samt snabbare och bättre återhämtning.

Hur mycket kalorier innehåller EAA?

Ett bra EAA-tillskott ska innehålla minimalt med kalorier och maximalt med EAA. De få kalorier ett EAA-tillskott innehåller ska till 100 % komma från aminosyrorna, vilka har samma kalorivärde som protein. Viking Power Sleipner består av 100 % rena ingredienser och innehåller därför inga onödiga kalorier till skillnad från billigare EAA-tillskott – som många gånger har en låg dos EAA och är utspädda med exempelvis kolhydrater.

Viking Power Sleipner är skapad med extrem prestation i åtanke och innehåller varken fett, kolhydrater eller någon annan utfyllnad som gör produkten billigare att tillverka. Endast prestationshöjande ingredienser som ger en brutal boost i träningen och grym återhämtning efteråt. Viking Power Sleipner är till för seriösa hardcore atleter som vill ha ut maximalt av sina träningspass.

Sleipner – en extrem EAA-produkt

Förutom EAA, Peak ATP® och prestationshöjande aminosyror som betain, taurin och citrullinmalat innehåller Viking Power Sleipner även viktiga vitaminer som Vitamin C, B6 och B12 vilka tillsammans kan bidra till minskad trötthet och utmattning samt återställa immunförsvaret efter intensiva pass. Med höga doser kolin, glutamin och elektrolyter är Viking Power Sleipner också den ultimata produkten för att maximera träningen, vätskenivåerna, fettförbränningen och återhämtningen både under och efter ditt träningspass.

Köp Viking Power Sleipner EAA här!

Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 13201 omdömen
Verifierat
Smidig leverans

Smidig leverans, och bra produkter för ett väldigt bra pris

Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans. Produkt helt enligt beskrivningen. Mycket nöjd.

Verifierat
Bra pris och snabb leverans.

Bra pris och snabb leverans.

Verifierat
Aminosyra

Köpte L-glutamin.Snabb hantering och leverans.

Verifierat
Produkten samt webbsidan

Produkten samt webbsidan

Verifierat
Snabb leverans.

Snabb leverans.

Verifierat
Billigt

Snabbt leverans, bra produkter, mycket bra priser och bra betalningsalternativ!

Verifierat
Alltid rimliga priser och bra…

Alltid rimliga priser och bra produkter. Mm:s egna märke har hög standard!

Verifierat
Snabb leverans men detta är julklappar…

Snabb leverans men detta är julklappar så jag vet inget om produkten. Men min son kommer bli jätte glad.

Verifierat
Snabbt och enkelt

Fina produkter,snabb service

Verifierat
Snabb och pålitlig leverans

Snabb och pålitlig leverans

Verifierat
Lätt o hitta samt snabb leverans 👍🏽

Lätt o hitta samt snabb leverans 👍🏽

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?