Fri frakt från 499 kr
1-2 arbetsdagars leveranstid
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
Hem / Blogg /

Vår bästa EAA någonsin!

Först ut bland Viking Powers nyheter för året är den helt nya och banbrytande EAA-produkten Sleipner. Sleipner är en brutal EAA-blandning berikad med citrullinmalat, prestationshöjande betain och taurin och en rejäl dos Peak ATP® – en patenterad råvara med rent ATP som går rätt ut i musklerna för omedelbar och rejäl prestationshöjning.

Köp Viking Power Sleipner EAA online!

Vad utgör bra EAA?

EAA (essentiella aminosyror) är en samling av livsviktiga aminosyror som är nödvändiga att få i sig via kosten eftersom kroppen inte själv kan syntetisera dessa på egen hand. Aminosyrorna bryts ner av kroppen vid intag och kombineras till olika typer av energi som kroppen kan nyttja vid fysisk aktivitet. Ett bra sätt att veta att man får i sig samtliga nödvändiga essentiella aminosyror är att ta ett tillskott som innehåller rena essentiella aminosyror.

Bra EAA innehåller samtliga essentiella aminosyror, inklusive de tre som brukar kallas BCAA (grenade aminosyror). BCAA bidrar framförallt till ökad prestation och främjar muskelsyntes medan resten av de essentiella aminosyrorna alla har olika funktioner i kroppen och kan bidra till bättre sömn, minskad muskelförlust vid långvarig inaktivitet samt snabbare och bättre återhämtning.

Hur mycket kalorier innehåller EAA?

Ett bra EAA-tillskott ska innehålla minimalt med kalorier och maximalt med EAA. De få kalorier ett EAA-tillskott innehåller ska till 100 % komma från aminosyrorna, vilka har samma kalorivärde som protein. Viking Power Sleipner består av 100 % rena ingredienser och innehåller därför inga onödiga kalorier till skillnad från billigare EAA-tillskott – som många gånger har en låg dos EAA och är utspädda med exempelvis kolhydrater.

Viking Power Sleipner är skapad med extrem prestation i åtanke och innehåller varken fett, kolhydrater eller någon annan utfyllnad som gör produkten billigare att tillverka. Endast prestationshöjande ingredienser som ger en brutal boost i träningen och grym återhämtning efteråt. Viking Power Sleipner är till för seriösa hardcore atleter som vill ha ut maximalt av sina träningspass.

Sleipner – en extrem EAA-produkt

Förutom EAA, Peak ATP® och prestationshöjande aminosyror som betain, taurin och citrullinmalat innehåller Viking Power Sleipner även viktiga vitaminer som Vitamin C, B6 och B12 vilka tillsammans kan bidra till minskad trötthet och utmattning samt återställa immunförsvaret efter intensiva pass. Med höga doser kolin, glutamin och elektrolyter är Viking Power Sleipner också den ultimata produkten för att maximera träningen, vätskenivåerna, fettförbränningen och återhämtningen både under och efter ditt träningspass.

Köp Viking Power Sleipner EAA här!

Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
1-2 arbetsdagars leveranstid
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 14675 omdömen
Verifierat
Bra produkter, snabb leverans

Snabb leverans och produkterna var fantastiska!

Verifierat
Snabb leverans och produkter som…

Snabb leverans och produkter som varkligen stämde med recensionerna.

Verifierat
Bästa MMSport.

Alltid bra leverans och deras produkter kommer köpa mer 😍

Verifierat
Supersnabb leverans och så nöjd med…

Supersnabb leverans och så nöjd med mina varor.

Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans, enkel beställning och returlapp fanns. Den enda nackdelen att ni inte har Klarna.

Verifierat
Gymhandskar

Snabb leverans och produkten funkar som tänkt

Verifierat
Mycket bra service

Mycket bra service. Och bra produkter har MM sports.

Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans. Nöjd med produkter och urval.

Verifierat
Alltid smidigt!

Alltid smidigt!

Verifierat
Snabb leverans och fina varor!

Snabb leverans och fina varor!

Verifierat
Snabbt

Snabbt, bra pris, bra produkt

Verifierat
Bra produkter till bra pris

Många fina erbjudanden ganska ofta, väldigt nöjd med deras produkter. Snabbt och enkelt att handla, snabb leverans

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?