Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,4 / 5
Snabb leverans 
Hem / Blogg /

Kosttillskott för massiv muskelökning

Är ditt mål att bygga muskler och vill du att det sker snabbt och effektivt? Då är det kosttillskott för massiv muskelökning du skall ha. I denna artikel tipsar vi dig om de bästa kosttillskotten för muskelökning.

Var person sätter sitt eget träningsmål. Ett mål om att öka muskelmassa kan givetvis skilja sig från person till person där olika kosttillskott har en varierande inverkan på muskelökningen. Men oavsett om du vill öka i kvalitativ massa eller inte, så brukar ett mål om att bygga muskler falla tillbaka inom samma kategorier av kosttillskott.

Prestationshöjande kreatin

Kreatin är ett ämne som finns naturligt i våra kroppar och som har en betydande roll för energitillförseln i våra muskler. Kreatinet omvandlas till kreatinfosfat som sedermera återbildar ATP (adenosintrifosfat) vilket bidrar med energi till musklerna vid högintensiva, explosiva och kortvariga träningsformer. Genom kreatintillskott kan du öka kreatinnivån i kroppen och därmed öka din fysiska prestationsförmåga under explosiva och kortvariga aktiviteter.

Kreatin är utan tvekan det mest kända och använda prestationshöjande kosttillskottet med tanke på dess förmåga att öka din explosiva energi, hjälpa dig bygga muskelmassa och öka din maxstyrka. Den perfekta kombinationen av effekter för massiv muskelökning. Det säkra valet är Body Science Creatine Monohydrate som ger dig ett mycket prisvärt och effektivt kreatinmonohydrat – perfekt för alla styrketränande personer.

Protein – Kroppens byggnadsmaterial

Protein är viktigt på grund av mängder av olika anledningar. Däribland för vår muskeluppbyggnad och dess förmåga att motverka muskelnedbrytning. Vid träning ökar nedbrytningen av muskelprotein och därmed ökar vårt behov av att inta protein för att se till att ha tillräckligt med protein för att reparera och bygga muskler. Vår kropp bryter ständigt ned protein och får man inte i sig tillräckligt med protein hamnar vi i ett katabolt tillstånd vilket innebär att muskler bryts ned istället för att byggas upp. Protein är därmed av yttersta vikt för dig med massiv muskelökning som mål!

Det finns flera alternativ av proteinpulver som passar sig utmärkt som kosttillskott för massiv muskelökning. Ett av dem är Body Science Whey Isolate – Marknadens förmodligen finaste och godaste vassleisolat, tillverkat på fantastiska råvaror som hjälper dig att öka i kvalitativ muskelmassa.

Muskulös man som spänner musklerna

Nischade muskelökande tillskott

Olika muskelökande tillskott kommer med olika egenskaper men alla med ett gemensamt mål – Att bygga muskler och öka muskelmassa. Muskelökning sker främst genom en förhöjd proteinsyntes eller förbättrade hormonnivåer, något som muskelökande kosttillskott bidrar med.

Två kosttillskott för massiv muskelökning inom denna kategori är Viking Power Fenrir och Odin som tillsammans bildar en oslagbar kombination med grymma råvaror som bland annat boostar välbefinnandet, prestationsförmågan och de manliga könshormonerna.

ZMA – Zink, Magnesium och Vitamin B6

ZMA är ett kosttillskott innehållandes zink, magnesium och vitamin B6 som tillsammans bland annat bidrar med ett bra stöd för hormonbalansen och bättre sömn samtidigt som det balanserar upp förhållandet mellan testosteron och östrogen. Samtliga faktorer som spelar en viktig roll i påverkan på vår muskelbyggnad.

En klar favorit bland hårt tränande personer är Body Science ZMA. Ett fantastiskt bra och högkvalitativt kosttillskott som inte tummar på kvalitén i dess mineralbindningar genom exempelvis magnesiumoxid. Body Science ZMA säkerställer normala testosteronnivåer, muskelfunktion och proteinsyntes samtidigt som det minskar trötthet och utmattning.

Fysiskt och mentalt välmående genom sömn

Låt oss fortsätta på samma spår och tala vidare om sömn som har en stor påverkan på den fysiska och mentala hälsan. Sömnen är en faktor som många dessvärre verkar glömma bort eller lägger mindre vikt vid. Med obalanserad och otillräcklig sömn kan du lägga ner åtskilliga timmar på gymmet utan vidare resultat. Faktum är att sömn är en av de viktigaste faktorerna för testosteronproduktionen i kroppen. Då testosteronproduktionen har en stor betydelse för muskelökning blir alltså sömnen en viktig faktor för optimal muskelökning.

Body Science GABA hjälper dig att förbättra både din fysiska och psykiska prestation genom bättre sömn. Samtidigt är GABA det ultimata kosttillskottet för att på ett snabbt och effektivt sätt ta sig ur en kroppslig obalans som påverkats av dålig sömn, långvariga perioder av stress och dåliga kostvanor.

Bonustillskott för massiv muskelökning

Ovan nämnda tillskott är endast några utav alla våra förstahandsval som kosttillskott för massiv muskelökning. En lista som vi vill skala ner för att göra så specifik som möjligt. Något som vi bara inte kan strunta i att nämna i denna lista och som på så sätt får fungera som bonusprodukter är gainers och återhämtningstillskott.

Är man inte rädd för att lägga på sig något extrakilo kan både Body Science Gainer och XLNT Sports Recovery tas i beaktande som produkter för snabb ökning av muskelmassa. Kombinationen av kolhydrater i hop med muskelbyggande protein förbättrar återhämtningen och gör att man orkar mer, vilket i sin tur ger bättre förutsättningar att öka muskelmassa.

Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 12525 omdömen
10 timmar sedan
Snabb leverans

Snabb leverans

Tomas
12 timmar sedan
Snabb leverans.

Snabb leverans.

Maria
20 timmar sedan
Toppen

Alltid bra!!!!

Malin Nilsson
2 dagar sedan
Vill man gå ner snabbt utan att gå…

Vill man gå ner snabbt utan att gå runt och va hungrig då behöver ni inte kolla mer köp

WENDY MAGALY
2 dagar sedan
Mkt bra!

Mkt bra! Dock lång leverans tid med Budbee….

Margaretha Siljehult
2 dagar sedan
Leveransen tog tid annars var allt…

Leveransen tog tid annars var allt annat bra. Tack

Pooneh Cyrus
2 dagar sedan
Snabb leverans!

Snabb leverans!

Pekka Rouvali
2 dagar sedan
enkelt att bestäla och snab leverans

enkelt att bestäla och snab leverans

Mikael
2 dagar sedan
Bra storlek bra grejer

Bra storlek bra grejer

Michael Daglind
3 dagar sedan
Pålitlig shopping snabb leverans…

Pålitlig shopping snabb leverans service mycket trevlig.

Bülent Görgülü
3 dagar sedan
Super

Allt bra, bra hemsida, bra varor och priser.

Anders B
3 dagar sedan
Mycket bra

Mycket bra. Snabbt och smidigt

Adnane
Ny kund?