Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,6 / 5
Hemleverans 
Hem / Blogg /

Christmas Collection - Julens smaker är på besök!

Julen närmar sig med stormsteg och det firar vi på MM Sports med dunder och brak med Christmas Collection – där både smaker och dofter går i julens tecken. Ta del av kosttillskott i härligt juliga smaker från Body Science och XLNT Sports! Förra årets favoriter är på återbesök och tomtefar lyfter även upp ett par välsmakande nyheter ur säcken. Läs mer om alla nyheter i vår proteinrika och muskeluppbyggande Christmas Collection nedan!

MM Sports Christmas Collection

Body Science Casein

Mjölk, pepparkakor och julmys är vanligt förekommande för de flesta när julen nalkas. Eftersom mjölk (och pudding om man är engelsman) är så starkt förknippat med julen tycker vi att vår Body Sciences senaste produkt i Christmas Collection passar perfekt när vintern närmar sig. Vi presenterar den mycket omtyckta proteinpuddingen Body Science Casein i två nya smaker på besök tillfälligt över jul. Vad sägs om en kaseinpudding med juldoftande smak av Saffron Bun (Lussebulle)? Eller en träningsfrukost som smakar Gingerbread (Pepparkaka) och samtidigt levererar massvis med protein? Med Body Science Casein förenas mjölkprotein, pudding och julsmaker i en smakrik kombination som för tankarna till tidiga luciamorgnar och stökiga pepparkaksbak.

Body Science Oligo Bar

Förra årets favorit i julstrumpan – Oligo Bar från Body Science – kommer även i år i fyra limiterade julsmaker. Njut av Mint Candy Cane med smak av Polka, Swedish Skumtomte, Golden Saffron Bun och Spicy Gingerbread. Oligo Bar Xmas Edition kommer inte bara ge dig ett tillskott av protein i ett gott fiberrikt mellanmål utan de kommer också ge dig de alla de rätta julvibbarna efter gympasset!

XLNT Sports BCAA

Tomten har i år med sig ytterligare en favorit i härligt juliga smaker, denna gång inom kategorin aminosyror – närmare bestämt BCAA. Med XLNT Sports BCAA Xmas Edition kan du nu njuta av ett glas läskande Winter Cola eller jordgubb- och vaniljsmakande Santa’s Sweets samtidigt som du stimulerar muskeluppbyggnad och motverkar muskelnedbrytning. Med många klappar att lyfta är vi övertygade om att tomtefar kommer föredra XLNT BCAA Xmas Edition framför mjölk och kakor i år.

Body Science Whey 100%

Sist men absolut inte minst vill vi presentera Xmas Edition av omåttligt populära Body Science Whey 100% – ett proteinpulver som bidrar till att öka och bibehålla muskelmassa. Först ut är smaken Saffron Bun med otrolig smak av lussekatt. Men ingen lussekatt är värd sitt namn utan äkta saffran i – därför innehåller Whey 100% Saffron Bun just det. På julbordet har vi också Gingerbread med en klassisk smak av pepparkaka. Två nya proteinrika julshakes som i vårt tycke klår risgrynsgröt alla dagar i julkalendern – hela vägen fram till jul!

En god jul med MM Sports

Med dessa välsmakande nyheter hälsar vi er varmt välkomna till en god jul med MM Sports. Vi hoppas på mycket gemenskap, en del julstök och klappar fyllda med kosttillskott laget runt. Håll också utkik på vår Instagram och Facebook där nissarna kanske presenterar en och annan tävling längs vägen. Och hur mycket julmat som än slinker ned önskar vi dig effektiva träningspass och snöfyllda vilodagar!

Utmärkt
Baserat på 8857 omdömen
4 timmar sedan
Bra priser och snabb leverans.

Bra priser och snabb leverans.

Ida W N
7 timmar sedan
Mycket nöjd

Mycket nöjd, snabb leverans & bra produkter!

Veronica
15 timmar sedan
Bästa!!

Alltid bra priser & snabb leverans, vad mer kan man önska!

Helena
15 timmar sedan
Snabb leverans och bra varor.

Snabb leverans och bra varor.

Cecilia
17 timmar sedan
5/5 ⭐

Jätte bra produkter och snabba leveranser!

Johanna
21 timmar sedan
Snabb o smidig beställning o leverans

Snabb o smidig beställning o leverans. Produkten är super, jättegod naturlig smak, håller mig mätt utan sug efter något annat. Rekommenderas om du vill byta ut måltider.

Anna Lönngren
22 timmar sedan
Bra köp!

Bra priser. Snabb leverans. Nöjd med varorna som levererades.

Andersson Jigfelt Therez Gabriella
2 dagar sedan
Gick väldigt fort att få varorna som…

Gick väldigt fort att få varorna som man beställt👍oerhört snabb leverans.

Ulrika Minorsson
2 dagar sedan
Snabb leverans o bra paketerat 👍

Snabb leverans o bra paketerat 👍

Daniel Gustavsson
3 dagar sedan
Bästa caseinet👌 så goda smaker!

Bästa caseinet👌 så goda smaker!! Mina favoriter är cinnamon bun och apple pie, 5/5☆☆☆☆☆

Johanna
3 dagar sedan
Snabb leverans

Snabb leverans. Tack

Ahmad Sarmeh
3 dagar sedan
Över förväntan

Så bra - snabbt enkelt bra beskrivningar. Flaskan motsvarade förväntningarna med råge. Mycket nöjd 😄

Björn Stockholm
Ny kund?