Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 

Celsius

Filtrera
Sortera efter
  • Sortera
  • Egenskaper
Nyhet
13 Recensioner
En av marknadens populäraste energidryck och innehåller bland annat grönt te, vitamin B12 och har en hög koffeinhalt. Det uppgiggande koffeinet gör att Celsius passar bra inför både träning och studier.
Celsius
25:-
-30%
13 Recensioner
Spara pengar och köp ett helt flak med 24 st Celsius. En energidryck som innehåller koffein, vitaminer och andra ingredienser, som grönt te och ingefära.
389:- Ord. pris: 552:-

Celsius erbjuder funktionella drycker med friska smaker och naturliga smak- och färgämnen. År 2005 lanseras Celsius på den amerikanska marknaden med smakerna Cola, Citron-Lime och Ginger-Ale som snabbt gör succé bland aktiva människor, vilket sedermera leder till att Celsius breddar sitt sortiment av smaker.

År 2009 lanseras sedan Celsius i Sverige och har under åren fram till dagens datum vuxit fram till att bli en av landets mest sålda funktionella drycker. 

Celsius dryck

Celsius funktionella drycker tillverkas utav noga utvalda ingredienser med friska smaker och naturliga smak- och färgämnen. Den unika blandningen av ingredienser har efter flera års forskning tagits fram i syfte att höja kroppens ämnesomsättning så gott det går. Drycken har blivit enormt populär och ett naturligt val bland personer med en aktiv livsstil. Ett resultat på detta är Celsius många prestigefulla utmärkelser i bagaget.

Detta innehåller Celsius

Celcius är en uppiggande energidryck med ett antal ämnen som bland annat bidrar till ökad vakenhet, bättre prestation och immunsystemets normala funktion. Därtill innehåller drycken 200 mg koffein per burk. Drycken innehåller vitamin D, B6, B12, Biotin, Folsyra och Niacin. Men även guarana, grönt te-extrakt och andra ämnen som går hand i hand med en hälsosam livsstil och ett aktivt liv.

Grönt te-extrakt har i forskning visat sig öka kroppens produktion av egna catechiner, alltså hjälper den kroppen att snabbare bryta ned fett. I tillägg har man också konstaterat att grönt te-extrakt hjälper kroppens metabolism och bidrar till ökad energi.

Celsius innehåller också Krom, ett mineral som är en byggsten i kroppens GTF-molekyl. Krom hjälper kroppen att jämna ut blodsockernivåerna, och bidrar på så sätt till ett minskat sötsug. Krom bidrar även till normal omsättning av protein och är något som alltid bör finnas i kroppen för att man ska må optimalt.

Eftersom Celsius är fri från kolhydrater kan man nästan gissa att den innehåller sötningsmedel, och det är helt rätt. Dryckens söta smak kommer helt enkelt från sukralos.

Utöver detta så innehåller drycken aromer, färgämne och självklart härligt iskallt vatten.

På grund av den höga koffeinhalten bör drycken intas helst under dagen för att undvika att störa sömnen. Drycken rekommenderas ej för barn och gravida eller ammande kvinnor. 

Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 12945 omdömen
1 timme sedan
Jag är väldigt nöjd

Jag är väldigt nöjd! Bra service, bra produkter, snabb leverans! Tack!:))

Helena Gadevik
9 timmar sedan
Riktigt bra pris på rootpasta

Riktigt bra pris på rootpasta

Jojo
14 timmar sedan
Hjälpsam och trevlig personal

Hjälpsam och trevlig personal! Super snygg ryggsäck som uppfyllde alla mina förväntningar, med snabb leverans och bra kvalité.

Max Broberg
14 timmar sedan
Snabb leverans!

Snabb leverans!

Cecilia L
14 timmar sedan
Snabbt leverans

Snabbt leverans, bra produkter.

Ararat Matosyan
14 timmar sedan
Snabb leverans👍

Snabb leverans👍

Andreas Sandberg
18 timmar sedan
Det var en snabb leverans

Det var en snabb leverans. Det gick smidigt att beställa pluss att jag gillar verkligen varan o för ett bra pris

Stefan Lund
1 dag sedan
Bra grejer snabb leverans !

Bra grejer snabb leverans !

Devall Patrik
1 dag sedan
Ska inte skicka det med Bud Bee fler…

Ska inte skicka det med Bud Bee fler gånger , deras skåp funkar inte så man får inte ut sina köpta grejor.

Mikael Svensson
1 dag sedan
Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt! Kommer säkert beställa igen hos er.

Nathalie
1 dag sedan
Gott och lätt att blanda i vatten…

Gott och lätt att blanda i vatten ,visserligen rätt sött, men smaken är god ,men tänker nog prova osötad nästa gång ,annars är jag nöjd med detta collagen ,hoppas nu få bra resultat på hud och leder !

Solveig
1 dag sedan
Hej det är bra service och bra kvalitet

Hej bra kvalitet

Amin
Ny kund?