Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,6 / 5
Hemleverans 

Celsius

Kategorier
Filtrera
  • Sortera
  • Egenskaper
Nyhet
11 Recensioner
En av marknadens populäraste energidryck och innehåller bland annat grönt te, vitamin B12 och har en hög koffeinhalt. Det uppgiggande koffeinet gör att Celsius passar bra inför både träning och studier.
Celsius
23:-
-30%
11 Recensioner
Spara pengar och köp ett helt flak med 24 st Celsius. En energidryck som innehåller koffein, vitaminer och andra ingredienser, som grönt te och ingefära.
389:- Ord. pris: 552:-

Celsius erbjuder funktionella drycker med friska smaker och naturliga smak- och färgämnen. År 2005 lanseras Celsius på den amerikanska marknaden med smakerna Cola, Citron-Lime och Ginger-Ale som snabbt gör succé bland aktiva människor, vilket sedermera leder till att Celsius breddar sitt sortiment av smaker.

År 2009 lanseras sedan Celsius i Sverige och har under åren fram till dagens datum vuxit fram till att bli en av landets mest sålda funktionella drycker. 

Celsius dryck

Celsius funktionella drycker tillverkas utav noga utvalda ingredienser med friska smaker och naturliga smak- och färgämnen. Den unika blandningen av ingredienser har efter flera års forskning tagits fram i syfte att höja kroppens ämnesomsättning så gott det går. Drycken har blivit enormt populär och ett naturligt val bland personer med en aktiv livsstil. Ett resultat på detta är Celsius många prestigefulla utmärkelser i bagaget.

Detta innehåller Celsius

Celcius är en uppiggande energidryck med ett antal ämnen som bland annat bidrar till ökad vakenhet, bättre prestation och immunsystemets normala funktion. Därtill innehåller drycken 200 mg koffein per burk. Drycken innehåller vitamin D, B6, B12, Biotin, Folsyra och Niacin. Men även guarana, grönt te-extrakt och andra ämnen som går hand i hand med en hälsosam livsstil och ett aktivt liv.

Grönt te-extrakt har i forskning visat sig öka kroppens produktion av egna catechiner, alltså hjälper den kroppen att snabbare bryta ned fett. I tillägg har man också konstaterat att grönt te-extrakt hjälper kroppens metabolism och bidrar till ökad energi.

Celsius innehåller också Krom, ett mineral som är en byggsten i kroppens GTF-molekyl. Krom hjälper kroppen att jämna ut blodsockernivåerna, och bidrar på så sätt till ett minskat sötsug. Krom bidrar även till normal omsättning av protein och är något som alltid bör finnas i kroppen för att man ska må optimalt.

Eftersom Celsius är fri från kolhydrater kan man nästan gissa att den innehåller sötningsmedel, och det är helt rätt. Dryckens söta smak kommer helt enkelt från sukralos.

Utöver detta så innehåller drycken aromer, färgämne och självklart härligt iskallt vatten.

På grund av den höga koffeinhalten bör drycken intas helst under dagen för att undvika att störa sömnen. Drycken rekommenderas ej för barn och gravida eller ammande kvinnor. 

Utmärkt
Baserat på 8857 omdömen
4 timmar sedan
Bra priser och snabb leverans.

Bra priser och snabb leverans.

Ida W N
7 timmar sedan
Mycket nöjd

Mycket nöjd, snabb leverans & bra produkter!

Veronica
15 timmar sedan
Bästa!!

Alltid bra priser & snabb leverans, vad mer kan man önska!

Helena
15 timmar sedan
Snabb leverans och bra varor.

Snabb leverans och bra varor.

Cecilia
17 timmar sedan
5/5 ⭐

Jätte bra produkter och snabba leveranser!

Johanna
21 timmar sedan
Snabb o smidig beställning o leverans

Snabb o smidig beställning o leverans. Produkten är super, jättegod naturlig smak, håller mig mätt utan sug efter något annat. Rekommenderas om du vill byta ut måltider.

Anna Lönngren
22 timmar sedan
Bra köp!

Bra priser. Snabb leverans. Nöjd med varorna som levererades.

Andersson Jigfelt Therez Gabriella
2 dagar sedan
Gick väldigt fort att få varorna som…

Gick väldigt fort att få varorna som man beställt👍oerhört snabb leverans.

Ulrika Minorsson
2 dagar sedan
Snabb leverans o bra paketerat 👍

Snabb leverans o bra paketerat 👍

Daniel Gustavsson
3 dagar sedan
Bästa caseinet👌 så goda smaker!

Bästa caseinet👌 så goda smaker!! Mina favoriter är cinnamon bun och apple pie, 5/5☆☆☆☆☆

Johanna
3 dagar sedan
Snabb leverans

Snabb leverans. Tack

Ahmad Sarmeh
3 dagar sedan
Över förväntan

Så bra - snabbt enkelt bra beskrivningar. Flaskan motsvarade förväntningarna med råge. Mycket nöjd 😄

Björn Stockholm
Ny kund?