Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
-10%

XLNT Sports 2 st Recovery

Effektiv post-workoutprodukt med unik formula och uppfriskande smak
449:-
498:-
+
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag Påminn mig
Se butikslager & reservera i butik
  • Beskrivning
  • Innehåll

Beskrivning

XLNT Sports Recovery

Effektiv post-workoutprodukt med unik formula och uppfriskande smak! XLNT Sports Recovery förser kroppen med muskelbyggande protein tillsammans med kolhydrater i form av dextros, maltodextrin och Palatinose™.

Efter hård träning är kroppen i behov av snabb näring och återhämtning, så varför inte unna dig en uppfriskande belöning efter gymmet som samtidigt ger kroppen det den behöver. 

En servering (57 g) XLNT Sports Recovery innehåller:
Protein Muscle Mass Matrix 25000 mg   
Vassleisolat 8000 mg -
BCAA 2-1-1 4000 mg -
Vasslehydrolysat  3000 mg -
L-glutamin 3000 mg -
Glycin 3000 mg -
L-lysin, DL-metionin, L-treonin,
L-fenylalanin, L-histidin
1000 mg -
Betain (Trimetylglycin) 1000 mg -
Taurin 1000 mg -
Acetyl-l-karnitin 1000 mg -
     
Refuel Carb Matrix 25000 mg  
Dextros 10000 mg -
Maltodextrin 10000 mg -
Palatinose™ 5000 mg -
     
Power Matrix    
Kreatin 3000 mg -
     
Anti-Fatigue & Exhaustion Matrix    
Vitamin B1 (Tiamin) 1,4 mg 127 %
Vitamin B2 (Riboflavin) 1,6 mg 114 %
Vitamin B3 (Niacin) 19 mg 119 %
Vitamin B5 (Pantotensyra) 6 mg 100 %
Vitamin B6 1,6 mg 114 %
Vitamin B9 (Folsyra) 300 μg 150 %
Vitamin B12 (Folsyra) 2 μg 80 %
Vitamin C 750 mg 938 %
     
Muscle & Cognitive Contributors    
Vitamin D 12,5 μg 250 %
Magnesium 56 mg 15 %
Zink 10 mg 100 %
     


XLNT Sports Recovery innehåller en balanserad blandning av kolhydrater, protein, nödvändiga vitaminer och mineraler. Allt som behövs för att släcka kroppens törst efter näring efter hårda och intensitva träningspass - samtidigt som ditt sinne tillfredställs av den underbara smaken!

Protein och kolhydrater

Varje portion av XLNT Sports Recovery innehåller 25 gram muskelökande protein och 25 gram kolhydrater i form av dextros, maltodextrin och Palatinose™.

Kreatin

Varje portion ger ett dagligt intag av 3 g kreatin, vilket bidrar till att öka den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning. 

Vitaminer och mineraler

Vitamin D är till exempel tillsatt för att det bland annat bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion, och vitamin C för att det bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk träning. Niacin, folsyra, magnesium samt vitamin B12 är tillsatt då det bidrar till att minska trötthet och utmattning. Tiamin, riboflavin, vitamin B6, pantotensyra samt niacin är tillsatt för att de bidrar till en normal energiomsättning.

Perfekt återhämtning

XLNT Sports Recovery är den perfekta post-workoutprodukten för dig som tränar hårt och som vill fylla på kroppen med muskelbyggande protein och kolhydrater.

Prova även exklusiva XLNT Sports Recovery Supreme, som istället för kolhydrater innehåller MCT-fetter! Dessutom innehåller den fibrer, algblandning, levande bakteriekultur, unik frukt- och grönsaksblanding och har en låg halt socker – perfekt för dig som gärna undviker kolhydrater!

Fördelar med XLNT Sports Recovery:

  • Har ett högt proteininnehåll från aminosyror, vassleproteinisolat och vassleproteinhydrolysat.
  • Innehåller kreatin och betain.
  • Innehåller de essentiella mineralerna magnesium och zink.
  • Innehåller sex B-vitaminer, C-vitamin och D-vitamin.
  • Innehåller kolhydrater i form av dextros, maltodextrin och Palatinose™.

Godkända hälsopåståenden enligt EU's förordning 432/2012, samt tillåtna bordlagda hälsopåståenden:

Protein* bidrar till att öka muskelmassan, till att bibehålla muskelmassan och till att bibehålla normal benstomme.

Kreatin* ökar den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 3 g kreatin.

Tiamin* bidrar till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion, till normal psykologisk funktion och till hjärtats normala hjärtfunktion.

Riboflavin* bidrar till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion, till att bibehålla normala röda blodkroppar, till normal järnomsättning, till att skydda cellerna från oxidativ stress, samt bidra till att minska trötthet och utmattning

Niacin* bidrar till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion, till normal psykologisk funktion, samt bidra till att minska trötthet och utmattning.

Pantotensyra* bidrar till normal energiomsättning, till normal syntes och omsättning av steroidhormoner, vitamin D och vissa neurotransmittorer, till att minska trötthet och utmattning, samt bidra till normal psykologisk funktion.

Vitamin B6* bidrar till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion, till normal omsättning av protein- och glykogenomsättning, till normal psykologisk funktion, till att bibehålla normala röda blodkroppar, till immunsystemets normala funktion, samt bidra till att reglera hormonaktiviteten.

Folsyra* bidrar tlll normal aminosyrasyntes, till normal blodbildning, till normal psykologisk funktion, till immunsystemets normala funktion, till att minska trötthet och utmattning, samt så har folsyra en roll i celldelningsprocessen.

Vitamin B12* bidrar till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion, till normal psykologisk funktion, till a normal bildning av röda blodkroppar, till immunsystemets normala funktion, till att minska trötthet och utmattning, samt så har vitamin B12 en roll i celldelningsprocessen.

Vitamin C* bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk träning, till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion, till normal psykologisk funktion, till immunsystemets normala funktion, till att skydda cellerna mot oxidativ stress, till att minska trötthet och utmattning, till att återbilda den reducerade formen av vitamin E, samt att vitamin C ökar järnupptaget, 

Vitamin D* bidrar till normalt upptag/utnyttjande av kalcium och fosfor, till normala kalciumnivåer i blodet, bidrar till att bibehålla normal benstomme, till att bibehålla normal muskelfunktion, till immunsystemets normala funktion, samt så har vitamin D har en roll i celldelningsprocessen.

Magnesium* bidrar till att minska trötthet och utmattning, till elektrolytbalansen, till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion, till normal muskelfunktion, till normal proteinsyntes, till normal psykologisk funktion, samt så har magnesium har en roll i celldelningsprocessen.

Zink* bidrar till normal syra- basbalans, till normal kolhydratomsättning, till normal kognitiv funktion, bidrar till normal DNA-syntes, till normal fertilitet och reproduktion, till normal omsättning av makronäringsämnen, till normal omsättning av fettsyror, till normal omsättning av vitamin A, till normal proteinsyntes, till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet, till immunsystemets normala funktion, till att skydda cellerna mot oxidativ stress, samt så har zink har en roll i celldelningsprocessen.

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.


* godkänt hälsopåstående enligt EU's förordning 432/2012.
** tillåtet bordlagt hälsopåstående enligt EU-kommisionen.

Artnr: SKU25357
Tillverkare: XLNT Sports
EAN:

Innehåll

XLNT Sports Recovery

Aminosyraprodukt. Innehåller sötningsmedel.
Nettovikt: 912 gram (16 serveringar).
Portionsstorlek: 1 skopa (57 gram).

Användning: Blanda 1 skopa med 4 - 6 dl vatten och drick direkt efter träning. Testa gärna att justera mängden vätska för att hitta just din smak. För dig som vill han en mildare/mindre söt smak, öka mängden vätska för att få sötman mildare och vice versa.

Ingredienser: dextros, maltodextrin, vassleproteinisolat (från mjölk), isomaltulos (Palatinose™), essentiella aminosyror (l-leucin, l-valin, l-isoleucin, l-lysin, dl-metionin, l-treonin, l-fenylalanin, l-histidin), vassleproteinhydrolysat (från mjölk), l-glutamin, kreatinmonohydrat, inulin (från cikoriaroten), nitrater, glycin, betain (trimetylglycin), taurin, acetyl-l-karnitin, vitaminer (askorbinsyra, nikotinamid, pantotensyra, pyridoxinhydroklorid, riboflavin, tiaminhydroklorid, folsyra, kolekalciferol, cyanokobalamin), mineraler (magnesiumcitrat, kaliumklorid, natriumklorid, zinkaspartat), surhetsreglerande medel (äppelsyra), färgämne (rödbetspulver), emulgeringsmedel (solroslecitin, guarkärnmjöl), aromer, sötningsmedel (aspartam, acesulfam-K), druvkärnsextrakt (Vitis vinifera). Innehåller en fenylalaninkälla.

Allergiinformation: Tillverkas i lokaler där ägg och soja hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Bäst före utgången av: Se stämpel på lock.

Förvaringsanvisning: Förvaras i originalförpackning i rumstemperatur. Öppnad burk bör konsumeras inom 12 månader.

Näringsinnehåll per 100 g och portion 57 g:
Energi 1495kJ/356 kcal 848 kcal/202 kcal
Fett
-varav mättat fett 
0 g
0 g 
0 g
0 g 
Kolhydrater
-varav sockerarter 
44 g
16 g 
25 g
9,1 g 
Fiber 1,8 g 1 g
Protein (fria aminosyror) 44 g 25 g
Salt 1 g 0,6 g
Magnesium 98 mg 26 %* 56 mg 15 %*
Zink 18 mg 180 %* 10 mg 100 %*
Tiamin (Vitamin B1) 1,9 mg 173 %* 1,1 mg 100 %*
Riboflavin (Vitamin B2) 2,5 mg 179 %* 1,4 mg 100 %*
Niacin (Vitamin B3) NE 28 mg 175 %* 16 mg 100 %*
Pantotensyra (Vitamin B5) 10,5 mg 175 %* 6 mg 100 %*
Vitamin B6 2,8 mg 175 %* 1,6 mg 114 %*
Folsyra 526 μg 263 %* 300 μg 150 %*
Vitamin B12 3,5 μg 140 %* 2 μg 80 %*
Vitamin C 1316 mg 1645 %* 750 mg 938 %*
Vitamin D 876 IE/21,9 μg 438 %* 500 IE/12,5 μg 250 %*

* för märkningsändamål dagligt referensintag enligt EU.
Läs mer
Svingod. Älskart.
Smak: Sunny Beach, 912 gram 5/5
Till nytta?
0
0
Grymt go. Smaken är riktigt bra. Kommer absolut köpa igen. En bra Recovery dryck.
Dock är den lite på söta sidan. speciellt dom sista klunkarna smakar lite konstgjorda
Smak: Sunny Beach, 912 gram 4/5
Till nytta?
0
0
Lukten är nästan lite vidrig, matchar inte med smaken vilket är bra! Smakar gott, tydlig smak av tropiska frukter skulle jag säga, påminner lite om tropisk juice dock är den överdrivet söt! Jag brukar antingen klunka den eller tillsätta extra vatten!

Ger extra energi efter ett jobbigt gympass skulle jag säga! Nu i början efter en lång paus från träningen brukar träningsvärken ta kål på mig dock återhämtar sig mina muskler mycket snabbare och träningsvärken är inte lika jobbig!
Smak: Sunny Beach, 912 gram 5/5
Till nytta?
3
0
Väldigt god smak och ger bra med energi efter träningspasset.
Smak: Strawberry Melon Fusion, 912 gram 5/5
Till nytta?
3
0
Strawberry melon är verkligen att rekommendera! Lite enklare att dricka efter träning än proteinpulver.
Smak: Strawberry Melon Fusion, 912 gram 5/5
Till nytta?
1
0
Se fler recensioner
Se alla recensioner
Riktlinjer för publicerade omdömen
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
från 499 kr
Trustpilot
4,5 / 5
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
2 st Recovery
XLNT Sports
2 st Recovery
2 st Recovery
449.00
Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 14023 omdömen
Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans och bra möjligheter att välja både betal- och leveranssätt.

Verifierat
Snabb hantering

Snabb hantering, pålitliga

Verifierat
Smidigt snabbt säkert

Smidigt snabbt säkert Kvaliteten på produkten

Verifierat
Som vanligt snabb leverans

Som vanligt snabb leverans

Verifierat
Snabbt leverans och bra kvalitet

Snabbt leverans och bra kvalitet

Verifierat
Varan var inte för dyr

Varan var inte för dyr, inom min budgetram och snabb leverans.

Verifierat
Nöjd med allt

Nöjd med allt

Verifierat
Det går jättebra med post och jag är…

Det går jättebra med post och jag är nöjd med detta mvh micke ögren

Verifierat
Snsbb frakt

Snabb frakt, bra packat och inga skadedjur i paketet, inga tomtar på loftet. Toppklass

Verifierat
Bra produkter till bra priser.

Nöjd kund som handlar både online och i butik i Malmö

Verifierat
Jag är jätte nöjt men det är bra lite…

Jag är jätte nöjt men det är bra lite dyrt .

Verifierat
Supersnabb leverans!

Supersnabb leverans!

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?