Fri frakt 
Från 99 kr
Trustpilot 4,6 / 5
Snabb leverans 
Öppet köp 
t.o.m 10 jan
Sök bland produkter, varumärken och kategorier
Hem / Blogg /

Världspremiär: XLNT Sports Premium Protein

Som vi (och förhoppningsvis ni) har längtat! Nu kommer äntligen en riktigt smarrig och effektiv protein-nyhet från XLNT Sports! Det här är ett proteinpulver i premiumsegmentet som smakar himmelskt med excellenta råvaror.

Handla XLNT Sports Premium Protein här!

Premium Protein – för finsmakaren

XLNT Sports Premium Protein kommer i två goda, fylliga smaker att variera mellan – krämig vanilj och lyxig choklad. De schweiziska smakråvarorna kommer från en av världens mest exklusiva producenter av aromer, det garanterar i sin tur att XLNT Sports Premium Protein blir en gedigen smakupplevelse utöver det vanliga.

Råvaror av högsta klass

Att skapa ett protein i premiumsegmentet handlar inte bara om smakupplevelsen – det handlar även om konsistens, blandbarhet och framförallt effekt och aminosyraprofil. Vägen till ett riktigt premium proteinpulver innehåller absolut inga genvägar – det gäller att nyttja de allra bästa råvarorna som finns på marknaden för att få en produkt där både upplevelse och resultat blir utav världsklass.

Triple Whey – för excellenta resultat

XLNT Sports Premium Protein innehåller hela tre olika proteinkällor från en av världens bästa leverantörer av högkvalitativt Whey. Vassleproteinkoncentrat, Vassleproteinisolat och Hydrolyserat vassleproteinisolat. De här tre proteinråvarorna skapar tillsammans en synergistisk kombination som garanterar ett jämnt upptag av aminosyror i kroppen under lång tid efter intag. Med extra hög halt av grenade aminosyror (BCAA) får du i Premium Protein ett protein som kickstartar proteinsyntesen omgående – för excellenta resultat.

XLNT Sports Premium Protein

XLNT Sports är sedan tidigare synonymt med fantastiska smakupplevelser och produkter av högsta möjliga kvalitet och med Premium Protein sätts nu en ny standard för proteinpulver i premiumsegmentet. Med excellenta råvaror kommer både excellenta resultat och smakupplevelser som toppar dina förväntningar vilket XLNT Sports genom åren tagit fasta på.

Handla XLNT Sports Premium Protein här!

15% Rabatt