Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,6 / 5
Hemleverans 
Hem / Blogg /

Vår bästa EAA någonsin!

Först ut bland Viking Powers nyheter för året är den helt nya och banbrytande EAA-produkten Sleipner. Sleipner är en brutal EAA-blandning berikad med citrullinmalat, prestationshöjande betain och taurin och en rejäl dos Peak ATP® - en patenterad råvara med rent ATP som går rätt ut i musklerna för omedelbar och rejäl prestationshöjning. Köp Viking Power Sleipner EAA online!

Vad utgör bra EAA?

EAA (essentiella aminosyror) är en samling av livsviktiga aminosyror som är nödvändiga att få i sig via kosten eftersom kroppen inte själv kan syntetisera dessa på egen hand. Aminosyrorna bryts ner av kroppen vid intag och kombineras till olika typer av energi som kroppen kan nyttja vid fysisk aktivitet. Ett bra sätt att veta att man får i sig samtliga nödvändiga essentiella aminosyror är att ta ett tillskott som innehåller rena essentiella aminosyror. Bra EAA innehåller samtliga essentiella aminosyror, inklusive de tre som brukar kallas BCAA (grenade aminosyror). BCAA bidrar framförallt till ökad prestation och främjar muskelsyntes medan resten av de essentiella aminosyrorna alla har olika funktioner i kroppen och kan bidra till bättre sömn, minskad muskelförlust vid långvarig inaktivitet samt snabbare och bättre återhämtning.

Hur mycket kalorier innehåller EAA?

Ett bra EAA-tillskott ska innehålla minimalt med kalorier och maximalt med EAA. De få kalorier ett EAA-tillskott innehåller ska till 100 % komma från aminosyrorna, vilka har samma kalorivärde som protein. Viking Power Sleipner består av 100 % rena ingredienser och innehåller därför inga onödiga kalorier till skillnad från billigare EAA-tillskott – som många gånger har en låg dos EAA och är utspädda med exempelvis kolhydrater. Viking Power Sleipner är skapad med extrem prestation i åtanke och innehåller varken fett, kolhydrater eller någon annan utfyllnad som gör produkten billigare att tillverka. Endast prestationshöjande ingredienser som ger en brutal boost i träningen och grym återhämtning efteråt. Viking Power Sleipner är till för seriösa hardcore atleter som vill ha ut maximalt av sina träningspass.

Sleipner - en extrem EAA-produkt

Förutom EAA, Peak ATP® och prestationshöjande aminosyror som betain, taurin och citrullinmalat innehåller Viking Power Sleipner även viktiga vitaminer som Vitamin C, B6 och B12 vilka tillsammans kan bidra till minskad trötthet och utmattning samt återställa immunförsvaret efter intensiva pass. Med höga doser kolin, glutamin och elektrolyter är Viking Power Sleipner också den ultimata produkten för att maximera träningen, vätskenivåerna, fettförbränningen och återhämtningen både under och efter ditt träningspass.

Köp Viking Power Sleipner EAA här!

Utmärkt
Baserat på 8857 omdömen
4 timmar sedan
Bra priser och snabb leverans.

Bra priser och snabb leverans.

Ida W N
7 timmar sedan
Mycket nöjd

Mycket nöjd, snabb leverans & bra produkter!

Veronica
15 timmar sedan
Bästa!!

Alltid bra priser & snabb leverans, vad mer kan man önska!

Helena
15 timmar sedan
Snabb leverans och bra varor.

Snabb leverans och bra varor.

Cecilia
17 timmar sedan
5/5 ⭐

Jätte bra produkter och snabba leveranser!

Johanna
21 timmar sedan
Snabb o smidig beställning o leverans

Snabb o smidig beställning o leverans. Produkten är super, jättegod naturlig smak, håller mig mätt utan sug efter något annat. Rekommenderas om du vill byta ut måltider.

Anna Lönngren
22 timmar sedan
Bra köp!

Bra priser. Snabb leverans. Nöjd med varorna som levererades.

Andersson Jigfelt Therez Gabriella
2 dagar sedan
Gick väldigt fort att få varorna som…

Gick väldigt fort att få varorna som man beställt👍oerhört snabb leverans.

Ulrika Minorsson
2 dagar sedan
Snabb leverans o bra paketerat 👍

Snabb leverans o bra paketerat 👍

Daniel Gustavsson
3 dagar sedan
Bästa caseinet👌 så goda smaker!

Bästa caseinet👌 så goda smaker!! Mina favoriter är cinnamon bun och apple pie, 5/5☆☆☆☆☆

Johanna
3 dagar sedan
Snabb leverans

Snabb leverans. Tack

Ahmad Sarmeh
3 dagar sedan
Över förväntan

Så bra - snabbt enkelt bra beskrivningar. Flaskan motsvarade förväntningarna med råge. Mycket nöjd 😄

Björn Stockholm
Ny kund?