Fri frakt Från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,6 / 5
Hemleverans 
Hem / Blogg /

Svenska tillskott – Det bästa av alla världar

Kosttillskott tillverkas och säljs världen över. Lättillgängligheten är ett faktum för de allra flesta människor som idag kan handla enkelt både från webb och i fysisk butik. Det finns dock flera faktorer som bör spela in i valet av kosttillskott – som vi vill att varje konsument känner till. Faktorer som vi på MM Sports värnar om!

Miljöpåverkan

Genom att köpa svenskproducerade kosttillskott gör du miljön en stor tjänst då du undviker köp från fjärran länder som kan innebära påverkan på miljön i negativ mening genom bland annat långa transportsträckor. Svenska tillskott är helt enkelt ett snällare och bättre val för miljön!

Olika kosttillskott från Body Science

Kvalitet

När du köper svenska tillskott gynnas inte bara miljön, utan du gör även dig själv en stor tjänst då våra svenskproducerade kosttillskott aldrig kompromissar med kvalitén. Du får vad du betalar för och du säkerställer att produkterna i fråga innehåller fina, bättre och mer kvalitativa råvaror. Det i sin tur hjälper dig på så sätt att optimera dina träningsresultat.

Arbetsförhållanden

Som allmänt känt finns det många länder med dåliga, ohållbara arbetsförhållanden. Sverige och övriga EU gör precis som vi – värnar om mänskliga, schyssta arbetsförhållanden och villkor samtidigt som vi ställer höga krav på produktionen.

Ta del av vårt utbud av svenskproducerade kosttillskott.

Ny kund?