Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,6 / 5
Hemleverans 
Hem / Blogg /

Smakrik nyhet: XLNT Sports Collagen Strawberry

XLNT Sports har på senare tid lanserat en lång rad omtyckta och smakrika produktnyheter – nu kommer en av de mest populära produkterna i en helt ny smak!

XLNT Sports Collagen: Strawberry

Kollagen med smak av somrig jordgubb

Smaksatt kollagen har sedan sin lansering blivit ett väldigt populärt och efterfrågat kosttillskott och inte minst ett gott sätt att få i sig kollagen. Tidigare smakfavoriter som Lemon och Pineapple får nu även Strawberry som alternativ. En söt smak av jordgubb i en härligt ljusröd färg.

Kollagen – för både hälsa och skönhet

Kollagen är ett välkänt och beprövat kosttillskott som hjälpt människor världen över med
starkt och friskt hår, starka naglar, frisk och spänstig hy samt bättre rörlighet i sina leder.

Kollagen brukar kallas “kroppens klister” och är det ämne som står bakom strukturen och stadgan i kroppens leder, ligament, senor, muskler, hud, hår och naglar. Faktum är att själva namnet kollagen härstammar från grekiskans “kólla”, vilket betyder “lim”.

Tillskott av kollagen har i studier visat sig minska risken för skador och förslitningar i leder och ligament vilket tyvärr är ett vanligt förekommande problem bland de som tränar hårt. Med XLNT Sports Collagen kan du ge kroppen bättre förutsättningar att motverka skador och på samma gång boosta både hår, naglar och hy.

XLNT Sports Collagen

XLNT Sports Collagen har blivit en stor kundfavorit med sina välbalanserade smaker kombinerat med välgörande och effektivt kollagen av högsta kvalitet.

XLNT Sports Collagen innehåller 100% kollagenpeptider av typ-1 från den marknadsledande tillverkaren Rousellot. I det patenterade Peptan® B 2000 HD får du en otroligt ren och naturlig kollagenråvara med flertalet vetenskapliga studier bakom sig. XLNT Sports Collagen är dessutom helt fritt från fett, kolhydrater och socker vilket gör att du med gott samvete kan avnjuta ett härligt läskande, gott och iskallt glas kollagen när som helst under dygnets timmar.

Handla XLNT Sports Collagen här!

Ny kund?