Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,6 / 5
Hemleverans 
Hem / Blogg /

Håll dig ung med XLNT Sports Youth

Har åren börjat sätta sina spår? Du kan andas ut. XLNT Sports Youth är hälsopreparatet för dig som vill hålla dig evigt ung! Våra kroppar, dess organ och vårt utseende slits och tar mycket stryk genom åren. Det kan handla om allt från ärrbildningar efter skador till hudbristningar och rynkor rent utvändigt. Tittar man på insidan är det snarare våra organ och deras normala funktion som försämras med åren. Att vi åldras är inget vi kan påverka, men med en hjälpande hand genom tillskott av olika ämnen kan vi faktiskt hålla kropp, själ och sinne ungt.

Vad händer i kroppen när man åldras?

Då vi åldras förändras våra kroppar och allt som oftast har olika organs funktioner förändrats från yngre ålder. Anledningen till att rynkor bildas är bland annat att hudens vitala funktioner försämrats med åren. Det beror sannolikt på att produktionen av olika ämnen i kroppen saktas ned, vilket leder till att vi åldras snabbare rent utseendemässigt. Då vi blir äldre stelnar blodkärlen och blodtrycket blir vanligtvis högre samtidigt som att hjärtat blir mindre töjbart och dess förmåga att pumpa runt blodet i kroppen försämras. På ett naturligt sätt förändras våra kroppar, vare sig vi vill eller inte. Vi har dock möjlighet att hjälpa kroppen mot åldrandet och hålla oss friska och pigga. Detta genom kosttillskott och specifikt XLNT Sports Youth som särskilt syftar till att hjälpa oss att hålla oss unga. Ett ritat hjärta och hjärtslag

XLNT Sports Youth – För skönhet och ungdomlig vitalitet

Kosttillskottet XLNT Sports Youth är ett hälsopreparat tillverkat från några av naturens mest potenta växter som främjar skönhet och ungdomlig vitalitet. Bestående av extrakt av röda vindruvor, svartpeppar och parkslide innehållande transresveratrol bidrar XLNT Sports Youth med flera positivt hälsomässiga effekter. Innehållet främjar bland annat kardiovaskulär hälsa och skyddar kroppen från fria radikaler, samtidigt som det främjar viktkontroll och bantning. Innehållet av resveratrol har dessutom visat sig ha mycket positiva och beskyddande effekter för organismer där det bland annat visat sig hindra inflammation, virus och till och med åldrande. Håll dig ung med hjälp av XLNT Sports Youth!
Utmärkt
Baserat på 8857 omdömen
4 timmar sedan
Bra priser och snabb leverans.

Bra priser och snabb leverans.

Ida W N
7 timmar sedan
Mycket nöjd

Mycket nöjd, snabb leverans & bra produkter!

Veronica
15 timmar sedan
Bästa!!

Alltid bra priser & snabb leverans, vad mer kan man önska!

Helena
15 timmar sedan
Snabb leverans och bra varor.

Snabb leverans och bra varor.

Cecilia
17 timmar sedan
5/5 ⭐

Jätte bra produkter och snabba leveranser!

Johanna
21 timmar sedan
Snabb o smidig beställning o leverans

Snabb o smidig beställning o leverans. Produkten är super, jättegod naturlig smak, håller mig mätt utan sug efter något annat. Rekommenderas om du vill byta ut måltider.

Anna Lönngren
22 timmar sedan
Bra köp!

Bra priser. Snabb leverans. Nöjd med varorna som levererades.

Andersson Jigfelt Therez Gabriella
2 dagar sedan
Gick väldigt fort att få varorna som…

Gick väldigt fort att få varorna som man beställt👍oerhört snabb leverans.

Ulrika Minorsson
2 dagar sedan
Snabb leverans o bra paketerat 👍

Snabb leverans o bra paketerat 👍

Daniel Gustavsson
3 dagar sedan
Bästa caseinet👌 så goda smaker!

Bästa caseinet👌 så goda smaker!! Mina favoriter är cinnamon bun och apple pie, 5/5☆☆☆☆☆

Johanna
3 dagar sedan
Snabb leverans

Snabb leverans. Tack

Ahmad Sarmeh
3 dagar sedan
Över förväntan

Så bra - snabbt enkelt bra beskrivningar. Flaskan motsvarade förväntningarna med råge. Mycket nöjd 😄

Björn Stockholm
Ny kund?