Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,4 / 5
Snabb leverans 
-23%

Body Science Må bra-paket

Ashwagandha: 60 kapslar
Turmeric: 60 kapslar
Zinc: 100 kapslar
Vitamin C: 100 kapslar
Vitamin D: 100 kapslar
399:-
515:-
Ashwagandha: 60 kapslar
Turmeric: 60 kapslar
Zinc: 100 kapslar
Vitamin C: 100 kapslar
Vitamin D: 100 kapslar
+
I webblager – skickas senast imorgon Ej i lager
Se butikslager & reservera i butik
  • Beskrivning
  • Innehåll

Beskrivning

Må bra-paket

I det här paketet har vi samlat kosttillskott som innehåller potenta växtextrakt och viktiga vitaminer och mineraler som kan öka vårt välbefinnande och som behövs för ett välfungerande immunsystem.

För att vi ska må bra och hålla oss friska är det viktigt att leva ett hälsosamt liv med bra matvanor, god sömn och att vi motionerar regelbundet. Hur vår vardag ser ut och vad vi stopper i oss är helt avgörande för vårt välbefinnande och kroppens motståndskraft mot infektioner. Att undvika stress är också väldigt viktigt då även det kan påverka immunsystemet negativt och kan leda till att vi blir sjuka oftare.

I en allt mer stressig vardag kan det dock vara svårt att mäkta med alla de utmaningarna man möts av och ofta blir det lätt att man slarvar med både kost och sömn, där följden kan leda till brist på de näringsämnen som behövs för vårt välbefinnande och för att upprätthålla immunsystemets normala funktion. Konsekvensen blir helt enkelt att vi hamnar i en nedåtgående spiral som är svår att ta sig ur.

För att underlätta för dig som känner igen sig har vi satt ihop ett smart och smidigt paket som innehåller alla de vitaminer och mineraler kroppen behöver för att upprätthålla ett välfungerande immunsystem samt potenta växtextrakt som kan fylla på energinivåerna och hjälpa dig att hantera vardagsstressen.

Må bra-paketet består av följande kosttillskott:

Body Science Wellness Series Ashwagandha – högkvalitativt kosttillskott med fullspektrumexttrakt av ashwagandha. Innehåller 100 mg mer ashwagandha per kapsel än konkurrenterna.

Body Science Turmeric – kosttillskott med gurkmeja som innehåller hela 95 % curcuminoider. Berikad med svartpeppar för bästa upptag.

Body Science Zink – innehåller 25 mg zink i form av lättupptagligt zinkcitrat.

Body Science Vitamin C – högdoserat C-vitamintillskott med 1000 mg C-vitamin per dosering.

Body Science Vitamin D – ett otroligt prisvärt D-vitamintillskott med hela 50 µg D-vitamin per kapsel.

 

Ashwagandha – indisk ginseng

Intresset för den ayurvediska örten ashwagandha har ökat rejält på senare år efter att nya studier visat hur ashwagandha verkar i kroppen och hur den kan öka vårt välbefinnande och motverka vardagsstress. Det finns faktiskt flera vetenskapliga studier som visar på sambandet mellan stress och ökad känslighet för förkylningar – att långvarig stress påverkar vårt immunförsvar negativt, vilket gör att kroppens motståndskrafts försvagas och att vi lättare drabbas av infektioner. Ashwagandha bidrar till fysiskt och mentalt välbefinnande och har även adaptogena egenskaper som ökar kroppens motståndskraft mot stress.

Body Science Wellness Series Ashwagandha innehåller ett högkvalitativt fullspektrumextrakt av ashwagandha och varje kapsel inenhåller hela 400 mg ashwagandha standardiserat till 4 % withanolider – som är det verksamma ämnet i ashwagandha. 

Gurkmeja – kurkumin

Gurkmeja är utan tvekan ett av de hetaste kosttillskotten på marknaden och återfinns i allt från ledtillskott till kosttillskott för att stärka immunsystemet. Det aktiva ämnet i gurkmeja är kurkumin (curcumin) som är en väldigt kraftfull antioxidant med starka antiinflammatoriska och antibaktriella egenskaper. Gurkmeja är därför en omtyckt ingrediens i diverse nyttiga smoothies och så kallade hälsoshots som används för att boosta rörligheten och immunförsvaret. Det enda negativa med gurkmeja är att kroppen har svårt att ta upp kurkumin och därför är det bra att kombinera intaget tillsammans med fett som förbättrar upptaget. Ett annat sätt att garantera ett högt upptag av kurkumin är att välja ett gurkmejatillskott som även innehåller svartpeppar, vilket främjar upptaget i kroppen maximalt.

Body Science Turmeric är ett högkvalitativt kosttillskott med gurkmeja och svartpeppar och har ett av de högsta halterna kurkumin på marknaden – hela 95 %!

Zink – för ett välfungerande immunsystem

Mineralet zink är ett viktigt näringsämne som kroppen behöver för otroligt många viktiga kroppsfunktioner och är bland annat avgörande för att immunsystemet ska fungera optimalt. Zink är även det mineral vi har störst brist på och återkommande och långdragna infektioner är ett vanligt tecken på zinkbrist. Ett av mineralets främsta uppgifter är just att stärka immunförsvaret och verka virusdödande. Så våra zinknivåer är helt enkelt avgörande för kroppens förmåga att motstå infektioner och vid infektion ökar kroppens förbrukning av zink, vilket gör att kroppen har ett ökat behov av zink. Genom att öka intaget av zink med hjälp av kosttillskott kan man effektivt motverka zinkbrist och därmed bibehålla ett starkt och välfungerande immunsystem.

Body Science Zinc innehåller 25 mg zink per kapsel, vilket motsvarar 250 % av det dagliga referensintaget.

C-vitamin och D-vitamin

De två förmodligen kändaste vitaminerna är C- och D-vitamin och båda är otroligt viktiga för vårt välbefinnande och för ett välfungerande immunsystem. Olyckligtvis infaller infektionstider under samma period som vi i Sverige inte kan producera D-vitamin från solen. Visserligen kommer de D-vitaminlager som huden har producerat under sommarhalvåret att täcka en del av behovet under de kallare månaderna, men nivåerna kommer snabbt dala, vilket gör det extra viktigt med tillskott under vinterhalvåret. En enda kapsel av Body Science Vitamin D innehåller hela 50 µg D-vitamin och kommer säkerställa att D-vitaminnivåerna i kroppen förblir höga under hela vinterhalvåret.

C-vitamin är ett populärt kosttillskott att använda sig av vid förkylningstider och användandet bygger inte bara på gamla skrönor. Nya studier indikerar på att höga doser C-vitamin faktiskt både kan förebygga och förkorta pågående förkylningar. Body Science Vitamin C är ett högdoserat kosttillskott med C-vitamin kombinerat med bioflavonoider. 

Ref: Biomed Res Int. 2018 Jul 5;2018:1837634. doi: 10.1155/2018/1837634. eCollection 2018. Extra Dose of Vitamin C Based on a Daily Supplementation Shortens the Common Cold: A Meta-Analysis of 9 Randomized Controlled Trials.

 

 

  

 Artnr: SKU248861
Tillverkare: Body Science
EAN:

Innehåll

Body Science Wellnes Series Ashwagandha

Kosttillskott.
Antal: 60 vegetabiliska kapslar (60 doseringar).
Doseringsstorlek: 1 kapsel.

Användning: Intag 1 kapsel dagligen i samband med måltid.

Ingredienser: extrakt av ashwaganda (Withania somnifera), fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), riskoncentrat, vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa).

OBS: Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Förvaras torrt och oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Allergiinformation: Tillverkas i lokaler där ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Förvaringsanvisning: Förvaras i orginalförpackning i rumstemperatur.

Näringsinnehåll per 
Extrakt av ashwagandha
-varav withanolider
400 mg
6 mg
 

 

 

Body Science Turmeric

Kosttillskott.
Nettovikt: 60 kapslar (30 dagsdoser).
Doseringsstorlek: 2 kapslar.

Dosering: Tag 2 kapslar dagligen. Gärna i samband med måltid.

Ingredienser: gurkmejaextrakt (Curcuma longa), fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), kapsel (bovint gelatin), klumpförebyggande medel (vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror), svartpepparextrakt (Piper nigrum).

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Förvaring: Förvaras i orginalförpackning i rumstemperatur.

Innehåll er dagsdos:
Gurkmejaextrakt
-varav 95 % curcuminoider 
500 mg
475 mg
Svartpepparextrakt
-varav 95 % piperin
3,00 mg
2,97 mg

 

 

Body Science Zinc

Kosttillskott.
Nettovikt: 100 kapslar (100 dagsdoser).
Dosering: 1 kapsel.

Dosering: Tag 1 kapsel dagligen, gärna på morgonen.

Ingredienser: zinkcitrat, fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), kapsel (bovint gelatin, färgämne: titandioxid), klumpförebyggande medel (vegetabiliska magnesiumssalter av fettsyror, kiseldioxid).

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Allergiinformation: Tillverkas i lokaler där ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Förvaring: Förvaras i orginalförpackning i rumstemperatur..

Produkt- och tillverkningsinformation:
Denna produkt tillverkas i Sverige enligt HACCP; dessa fabriker hanterar inte dopingklassade substanser. Alla produkter innefattas av nöjd kundgaranti, vilket innebär att om ni inte är nöjda får ni returnera produkten och erhåller en tillgodocheck.

Doping-free (100% approved for competing athletes)
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)

Innehåll per dagsdos:
Zink 25 mg 250 %*
 
* för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.

 

 

Body Science Vitamin C

Kosttillskott.
Nettovikt: 100 kapslar (50 doseringar).
Doseringsstorlek: 2 kapsel.

Användning: Intag 2 kapslar dagligen. För aktiva människor rekommenderas intaget efter träning.

Ingredienser: Vitamin (C), bioflavonoider av citrus, extrakt av nypon (Rosa canina), extrakt av svartpeppar (Piper nigrum), fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), klumpförebyggande medel (vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), kapselskal (bovint gelatin, färgämne: titandioxid).

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Allergiinformation: Tillverkas i lokaler där ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Förvaring: Förvaras i rumstemperatur i originalförpackning.

Produkt- och tillverkningsinformation:
Den här produkten tillverkas i Sverige enligt HACCP; dessa fabriker hanterar inte dopingklassade substanser.
Alla produkter innefattas av nöjd kundgaranti, vilket innebär att om ni inte är nöjda får ni returnera produkten och erhåller en tillgodocheck.

Doping-free (100% approved for competing athletes)
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)

Innehåll per 1 respektive 2 kapslar:
Vitamin C
500 mg 625 %*
1000 mg 1250 %*
Bioflavonoider av citrus 20 mg 40 mg
Extrakt av nypon 20 mg 40 mg
Extrakt av svartpeppar
-varav 95 % piperin 
0,25 mg
0,24 mg
0,50 mg
0,48 mg
 
* för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.

 

 

Body Science Vitamin D

Kosttillskott.
Nettovikt: 100 kapslar (100 doseringar).
Doseringsstorlek: 1 kapsel.

Doseringsanvisning: Tag 1 kapsel dagligen i samband med måltid.

Ingredienser: kolekalciferol, fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), kapsel (bovint gelatin, färgämne: titandioxid), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Allergiinformation: Tillverkas i lokaler där ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Förvaring: Förvaras i rumstemperatur i originalförpackning.

Produkt- och tillverkningsinformation:
Den här produkten tillverkas i Sverige enligt HACCP; dessa fabriker hanterar inte dopingklassade substanser.
Alla produkter innefattas av nöjd kundgaranti, vilket innebär att om ni inte är nöjda får ni returnera produkten och erhåller en tillgodocheck.

Doping-free (100% approved for competing athletes)
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)

Innehåll per dagsdos:
Vitamin D 50 μg 1000 %*
 
* för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.
Läs mer

Recensioner

Det finns inga kommentarer att läsa än..
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
från 499 kr
Trustpilot
4,4 / 5
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Returrätt
30 dagar
Må bra-paket
Body Science
Må bra-paket
Ashwagandha: 60 kapslar
Turmeric: 60 kapslar
Zinc: 100 kapslar
Vitamin C: 100 kapslar
Vitamin D: 100 kapslar
399.00
Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 12525 omdömen
10 timmar sedan
Snabb leverans

Snabb leverans

Tomas
12 timmar sedan
Snabb leverans.

Snabb leverans.

Maria
20 timmar sedan
Toppen

Alltid bra!!!!

Malin Nilsson
2 dagar sedan
Vill man gå ner snabbt utan att gå…

Vill man gå ner snabbt utan att gå runt och va hungrig då behöver ni inte kolla mer köp

WENDY MAGALY
2 dagar sedan
Mkt bra!

Mkt bra! Dock lång leverans tid med Budbee….

Margaretha Siljehult
2 dagar sedan
Leveransen tog tid annars var allt…

Leveransen tog tid annars var allt annat bra. Tack

Pooneh Cyrus
2 dagar sedan
Snabb leverans!

Snabb leverans!

Pekka Rouvali
2 dagar sedan
enkelt att bestäla och snab leverans

enkelt att bestäla och snab leverans

Mikael
2 dagar sedan
Bra storlek bra grejer

Bra storlek bra grejer

Michael Daglind
3 dagar sedan
Pålitlig shopping snabb leverans…

Pålitlig shopping snabb leverans service mycket trevlig.

Bülent Görgülü
3 dagar sedan
Super

Allt bra, bra hemsida, bra varor och priser.

Anders B
3 dagar sedan
Mycket bra

Mycket bra. Snabbt och smidigt

Adnane
Ny kund?