Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,6 / 5
Hemleverans 
-27%

Body Science Keto-paket

Power MCT Oil: 500 ml
Omega-3: 100 kapslar
Magnesium+: 100 kapslar
Chromium: 100 kapslar
Ett paket speciellt framtaget för dig som kör ketogen kost. Noggrant utvalda kosttillskott som kan underlätta och förbättra resultaten.
399:-
546:-
Power MCT Oil: 500 ml
Omega-3: 100 kapslar
Magnesium+: 100 kapslar
Chromium: 100 kapslar
+
I webblager – skickas senast imorgon Ej i lager
Finns ej i butik
  • Beskrivning
  • Innehåll

Beskrivning

Keto-paket

I det här paketet har vi samlat de smartaste produkterna för dig som kör keto! 

Keto eller ketogen diet är en livstil som påminner om LCHF med lite kolhydrater och mycket fett, men är betydligt striktare. Syftet med dieten är att att uppnå ketos, det vill säga ett metabolt tillstånd som uppstår när kroppens primära energikälla glukos finns i otillräckliga mängder, vilket gör att kroppen tvingas ställa om och använda fett som primär energikälla istället. Lagrad fettvävnad omvandlas då först till fettsyror som sedan omvandlas till ketoner i levern, vilket fungerar som alternativ energikälla till glukos. Detta leder till ökad fett fettförbränningen och gör att du går ner i vikt snabbt.

Genom att undvika kolhydrater och äta mer energitäta livsmedel uppnår man ketos och de fördelar en ketogen diet innebär, såsom bra mättnadskänsla och maxad fettförbränning.

Underlätta omställningen med kosttillskott

Att ställa om kroppens ämnesomsättning (metabolism) från glukos till ketoner kan vara en tung och ansträngande process för många, men lyckligtvis finns det många bra kostillskott som kan underlätta för kroppen att gå från att ha kolhydrater till fett som energikälla. Med rätt kosttillskott kan du uppnå och bibehålla ketos snabbare.

Bästa kosttillskott för keto

Keto-paketet innehåller noggrant utvalda kosttillskott och är speciellt framtaget för dig som vill köra keto. Oavsett om du redan kör keto eller behöver hjälp med att kick-starta en ketogen kost, innehåller keto-paketet allt du behöver. 

Keto-paketet består av;

Body Science Power MCT Oil – högoktanig energikälla förstärkt med den kraftfulla antioxidanten astaxantin. 

Body Science Wellness Series Omega-3 – fiskolja med extra högt innehåll av de essentiella omega-3-fettsyrorna.

Body Science Wellness Series Magnesium – ett högkvalitativt kosttillskott med lättupptagligt magnesium och är skonsam för magen.

Body Science Wellness Series Chromium – viktig mineral som behövs för stabila blodsockernivåer.

 

MCT-olja

MCT-olja innehåller medellånga fettsyror och är ett av de populäraste kosttillskotten inom keto-dieten. Det energirika innehållet behöver nämligen inte passera genom matsmältningssystemet, istället tas det direkt upp av levern och omvandlas till ketoner vilket ger omedelbart boostade energinivåer. Genom att daligen inta dessa nyttiga fetter blir det lättare för kroppen att använda fett som primär energikälla och förbli i ketos. Med en MCT-olja som innehåller både kapryl (C8) och kaprin (C10) får man en balanserad energitillförsel i kroppen och drar nytta av både fettsyrornas fördelar.

Body Science Power MCT Oil innehåller dessutom en hög dos av den kraftfulla antioixdanten astaxantin – som har en rad viktiga hälsofördelar och ger ett kraftfullt skydd som motverkar effekten av fria radikaler. Fria radikaler bildas naturligt genom alla de processer som ständigt pågår i kroppen. När det bildas för mycket fria radikaler i kontrast till kroppens förmåga att neutralisera dessa skadas våra proteiner, cellmembran och DNA i en process som kallas oxidativ stress, vilket leder till ett snabbare åldrande. Det förmodligen tydligaste exempelet på just hur kraftfull denna oxidation är kan man se när om man låter ett skalat äpple stå framme på köksbänken i rumstemperatur tillsammans med ett oskalat äpple. Det skalade äpplet representerar vad som händer i vår kropp om de fria radikalerna får löpa amok medan det oskalade äpplet representerar vår kropp när den är skyddad av antioxidanter.

Omega-3

För att få kroppen ska fungera optimalt är det viktigt att uppnå ett balanserat intag mellan de essentiella fettsyrorna omega-3 och omega-6. När man äter ketogen kost är den primära energikällan fett och eftersom de flesta fettkällor vi äter innehåller mest omega-6 kan det resultera i att förhållandet mellan omega-3 och omega-6 blir obalanserad, som i sin tur kan påverka hälsan negativt. Så vidare man inte äter mycket fet fisk flera gånger i veckan är det rekommenderat att använda sig av ett kosttillskott med omega-3 för balansera kvoten mellan fettsyrorna. Body Science Wellness Series Omega-3 har ett extra högt omega-3-innehåll och är garanterat fri från miljögifter och tungmetaller. 

Magnesium 

Magnesium är ett mineral som många upplever är svårt att få i sig i tillräckliga doser när man följer en ketogen diet. De flesta magnesiumrika livsmedel är just kolhydratsrika livsmedel. Givetvis finns det nyttiga nötter som har högt innehåll av magnesium, men vill man uppnå tillräckliga doser av magnesium kan det lätt bli för mycket kolhydrater. Ett kosttillskott med magnesium kan därför vara bra att använda sig av om man följer en ketogen diet. Det är enkelt att dosera och du slipper oroa dig för onödiga kolhydrater i jakten på att tillfredställa magnesiumbehovet. En dosering av Body Science Wellness Series Magnesium innehåller hela 296 mg elementärt magnesium, vilket är nästan hela det rekommenderade dagsintaget av magnesium.

Krom

I början kan det vara svårt att hålla sötsuget i styr när man följer de strikta regler en ketogen diet innebär. När kroppens inte längre matas med kolhydrater sjunker glykogenlagret och blodsockernivån, vilket resulterar i låga energinivåer och ökad hungerkänsla. Känslan av att behöva fylla på kroppen med snabb energi kan även trigga ett sötsug, där frestelsen efter något sött helt enkelt kan vara för svår att stå emot och kan vara det som får dig att bryta den eftersträvade ketosen

Det är där mineralet krom kommer in i bilden. Krom behövs nämligen för att bibehålla normala blodsockernivåer i kroppen och med ett jämt och stabilt blodsocker slipper man onödiga energidippar och det blir lättare att kontrollera sötsuget, vilket gör det lättare att upprätthålla ketos. Med en enda kapsel av Body Science Wellness Series Chromium får du ett garanterat säkerställt intag av detta viktiga mineral.

Artnr: SKU248751
Tillverkare: Body Science
EAN:

Innehåll

Body Science Power MCT Oil

MCT-olja med astaxantin.
Nettovikt: 
500 ml.
Portionsstorlek: 15 ml.

Användning: Intag 1 matsked (15 ml) 1 - 3 gånger dagligen i samband med måltid.

Ingredienser: Fraktionerad kokosnötsolja (100 % MCT), mikroalger (Haematococcus pluvialis).

Bäst före: Se stämpel på baksida.

Förvaringsanvisning: Oöppnad förpackning kan förvaras i rumstemperatur. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp och bör förbrukas inom en månad.

Näringsinnehåll per 100 ml och per portion 15 ml:
Energi 3766 kJ/900 kcal 567 kJ/135 kcal
Fett
-varav mättat fett
 -varav MCT
100 g
100 g
100 g
15 g
15 g
15 g
Kolhydrater
-varav sockerarter
0 g
0 g
0 g
0 g
Protein 0 g 0 g
Salt 0 g 0 g
 

 

Innehåll per 100 ml och per portion 15 ml:

Mättade fettsyror (MCT)
-varav kaprylsyra (C8)
-varav kaprinsyra (C10)

100 g
60 g
40 g
15 g
9 g
6 g
Astaxantin 27 mg 4 mg

 

 

Body Science Wellness Series - Omega-3

Kosttillskott.
Nettovikt: 100 kapslar (11 - 33 dagsdoser).
Doseringsstorlek: 3 kapslar.

Doseringsanvisning: Tag 3 kapslar 1 - 3 gånger dagligen i samband med måltid.

Ingredienser: fiskolja, kapselskal (bovint gelatin), fuktighetsbevarande medel (glycerol), antioxidationsmedel (alfa-tokoferol).

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Allergiinformation: Tillverkas i lokaler där även ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur och i originalförpackning.

Produkt- och tillverkningsinformation:
Den här produkten tillverkas i Sverige enligt HACCP; dessa fabriker hanterar inte dopingklassade substanser.
Alla produkter innefattas av nöjd kundgaranti, vilket innebär att om ni inte är nöjda får ni returnera produkten och erhåller en tillgodocheck.

Doping-free (100% approved for competing athletes)
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)

Innehåll per 3 respektive 9 kapslar:
Fiskolja
- varav omega-3-fettsyror
- varav eikosapentaensyra (EPA)
- varav dokosahexaensyra (DHA)
- varav övriga omega-3-fettsyror 
3000 mg
2100 mg
990 mg
660 mg
450 mg
9000 mg
6300 mg
2970 mg
1980 mg
1350 mg
 

 

Body Science Wellness Series - Magnesium+

Kosttillskott.
Nettovikt: 100 kapslar (50 dagsdoser).
Doseringsstorlek: 2 kapslar.

Dosering: Tag 2 kapslar dagligen. Tas med fördel på kvällen innan sänggående.

Ingredienser: magnesiumsalter av citronsyra, magnesiumsuccinat, kapsel (bovint gelatin, färgämne: titandioxid), magnesiummalat, klumpförebyggande medel (vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid).

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Allergiinformation: Tillverkas i lokaler där ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Förvaring: Förvaras i originalförpackning i rumstemperatur.

Produkt- och tillverkningsinformation:
Den här produkten tillverkas i Sverige enligt HACCP; dessa fabriker hanterar inte dopingklassade substanser.
Alla produkter innefattas av nöjd kundgaranti, vilket innebär att om ni inte är nöjda får ni returnera produkten och erhåller en tillgodocheck.

Doping-free (100% approved for competing athletes)
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)

Innehåll per 1 respektive 2 kapslar.
Magnesium 148 mg 40 %* 296 mg 79 %*
 
* för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.

 

Body Science Wellness Series - Chromium

Kosttillskott.
Nettovikt: 100 kapslar (100 serveringar).
Doseringsstorlek: 1 kapsel.

Dosering: Tag 1 kapsel dagligen.

Ingredienser: fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), kapsel (bovint gelatin, färgämne: titandioxid), krompikolinat, klumpförebyggande medel (vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid).

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Allergiinformation: Tillverkas i lokaler där ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Förvaring: Förvaras i originalförpackning i rumstemperatur.

Produkt- och tillverkningsinformation
Den här produkten tillverkas i Sverige enligt HACCP; dessa fabriker hanterar inte dopingklassade substanser.
Alla produkter innefattas av nöjd kundgaranti, vilket innebär att om ni inte är nöjda får ni returnera produkten och erhålla en tillgodocheck.

Doping-free (100% approved for competing athletes)
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)

Innehåll per dagsdos:
Krom 200 µg 500 %*
 
* för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.
Läs mer
S
Mar 10, 2021
Mycket bra och väl sammansatt paket, MCT-oljan är så sjukt bra!!
Till nytta?
0
0
Fri faktura
14 dagar
Fri frakt
från 499 kr
Trustpilot
4,6 / 5
Hemleverans
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Returrätt
30 dagar
Keto-paket
399.00
Utmärkt
Baserat på 8857 omdömen
4 timmar sedan
Bra priser och snabb leverans.

Bra priser och snabb leverans.

Ida W N
7 timmar sedan
Mycket nöjd

Mycket nöjd, snabb leverans & bra produkter!

Veronica
15 timmar sedan
Bästa!!

Alltid bra priser & snabb leverans, vad mer kan man önska!

Helena
15 timmar sedan
Snabb leverans och bra varor.

Snabb leverans och bra varor.

Cecilia
17 timmar sedan
5/5 ⭐

Jätte bra produkter och snabba leveranser!

Johanna
21 timmar sedan
Snabb o smidig beställning o leverans

Snabb o smidig beställning o leverans. Produkten är super, jättegod naturlig smak, håller mig mätt utan sug efter något annat. Rekommenderas om du vill byta ut måltider.

Anna Lönngren
22 timmar sedan
Bra köp!

Bra priser. Snabb leverans. Nöjd med varorna som levererades.

Andersson Jigfelt Therez Gabriella
2 dagar sedan
Gick väldigt fort att få varorna som…

Gick väldigt fort att få varorna som man beställt👍oerhört snabb leverans.

Ulrika Minorsson
2 dagar sedan
Snabb leverans o bra paketerat 👍

Snabb leverans o bra paketerat 👍

Daniel Gustavsson
3 dagar sedan
Bästa caseinet👌 så goda smaker!

Bästa caseinet👌 så goda smaker!! Mina favoriter är cinnamon bun och apple pie, 5/5☆☆☆☆☆

Johanna
3 dagar sedan
Snabb leverans

Snabb leverans. Tack

Ahmad Sarmeh
3 dagar sedan
Över förväntan

Så bra - snabbt enkelt bra beskrivningar. Flaskan motsvarade förväntningarna med råge. Mycket nöjd 😄

Björn Stockholm
Ny kund?