Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
-39%

Body Science Veganskt kraft-paket

Pure Creatine: 500 gram
B-complex: 100 tabletter
Iron Complex: 100 kapslar
Bygg muskler snabbare och effektivare med detta veganska kraftpaket.
499:-
815:-
Välj Soy Isolate:
Välj BCAA-XX:
Pure Creatine: 500 gram
B-complex: 100 tabletter
Iron Complex: 100 kapslar
+
I webblager – skickas torsdag 01/1 Ej i lager
Finns ej i butik
  • Beskrivning

Beskrivning

Veganskt kraftpaket

I det här paketet har vi valt ut högkvalitativa produkter som kan hjälpa dig som är vegan eller vegetarian att bygga muskler snabbare och effektivare.

I kosttillskottsdjungeln är det inte alltid lätt att hitta rätt kosttillskott och veta vad man ska välja mellan. Att vara vegan på det gör det inte bara svårare utan begränsar även utbudet av kosttillskott. För att underlätta för dig som tränar och har en plantbaserad kosthållning har vi satt ihop ett paket som tar hänsyn till den veganska livsstilen. Förutom muskelbyggande protein och veganska aminosyror innehåller paketet även de vitaminer och mineraler som är särskilt viktiga för veganer.

Body Science Soy Isolate – utan tvekan en av de mest omtyckta veganska proteinpulver på marknaden som har blivit hyllad på flera ställen för sin underbara smak.

Body Science Professionall Series BCAA-XX – prestationshöjande BCAA-tillskott med vegetabiliskt ursprung som finns i flera olika smaker.

Body Science Sports Series Pure Creatine – veganvänligt kreatintillskott med den patenterade råvaran Creapure®.

Body Science Wellness Series Vitamin B Complex – ett kosttillskott med alla 8 B-vitaminer i balanserade doser.

Body Science Wellness Series Iron Complex – ett högkvalitativt järntillskott berikat med C-vitamin och anpassat för veganer.

 

 

Veganskt proteinpulver

Att vara vegan behöver inte nödvändigtvis betyda att det är svårt att få i sig tillräckligt med protein i kosten, men tränar man intensivt kan det bli svårt att uppfylla det ökade proteinbehovet och då kan ett vegetabiliskt proteinpulver underlätta rejält. Extra protein i form av proteinpulver ger inte bara ett garanterat högt proteinintag, utan kan även förbättra återhämtningen och stimulera muskelproteinsyntesen – om det är ett fullvärdigt proteinpulver vill säga. Till skillnad från de flesta animaliska proteinkällor är inte alla växtproteiner kompletta, det vill säga att de inte innehåller alla essentiella aminosyror i tillräckliga mängder. Givetvis finns det fullvärdigt protein från vegetabiliska källor också och man kan även få i sig det genom att kombinera olika vegetabiliska proteinkällor som tillsammans ger ett högt innehåll av alla essentiella aminosyror, men det gäller att veta vad som är vad.

Body Science Soy Isolate är verkligen det ultimata proteinpulvret för veganer som vill ha ett högkvalitativt muskelbyggande proteinpulver med överlägsen smak. Ett fullvärdigt vegetabiliskt proteinpulver utvunnet ur proteinrika och GMO-fria sojabönor av högsta kvalitet.

Veganska aminosyror

Aminosyror har länge varit ett kosttillskott som veganer och vegeterianer inte har kunnat använda då framställningen av aminosyrorna har kommit från animaliskt ursprung. De prestationshöjande effekterna från aminosyrorna har således inte varit tillgängligt för alla veganska atleter – inte förrän på senare tid. Nu för tiden är det möjligt att framställa aminosyror från vegetabiliskt ursprung, exempelvis genom fermentering av spannmål. Body Science BCAA-XX var en av de första veganska BCAA-produkterna på marknaden och har med sitt gedigna innehåll blivit en storfavorit bland alla atleter som är veganer eller vegetarianer.

Veganskt kreatin

Kreatin är ett säkert och beprövat kosttillskott som kan hjälpa dig att bli både starkare och få bättre resultat från träningen. Kroppen kan själv tillverka en viss del kreatin per dag, men för att få den eftertraktade effekten behövs förhöjda nivåer. Den naturliga källan för kreatin är kött och veganer och vegetarianer har således lägre kreatinnivåer i kroppen än personer som äter en allsidig kost där kött ingår. Även om man äter mycket kött är det svårt att nå upp till de nivåer som behövs för att få de prestationshöjande effekterna man får med hjälp av kreatintillskott. Till skillnad från vad många tror har kreatintillskott inte ett animaliskt ursprung utan är syntetiskt framställt. Kreatin är helt enkelt ett prestationshöjande kosttillskott som passar således alla, oavsett kosthållning. Med Body Science Pure Creatine kan du enkelt höja kreatinnivåerna i kroppen och snabbt ta del av de prestationshöjande effekterna.

B-komplex

De flesta veganer känner till att vitamin B12 är ett av de absolut viktigaste kosttillskotten. Den primära källan för vitamin B12 är just kött, ägg och mejerierprodukter och avsaknaden av dessa livmedel i den vegetabiliska kosthållningen gör det helt enkelt i princip omöjligt att uppnå tillräckliga nivåer av detta viktiga vitamin. Berikade livsmedel eller kosttillskott med vitamin B12 är därför basvaror hos alla veganer. Dock består B-vitaminfamiljen utav 8 B-vitaminer och alla samverkar och påverkar varandra. När man intar kosttillskott med vitamin B12 bör man därför inta resten av B-vitaminfamiljen också, ett så kallat B-komplex. Body Science Wellness Series Vitamin B Complex innehåller ett välbalanserat B-komplex där alla 8 B-vitaminer ingår.

Veganskt järn

Järn är ett annat viktigt ämne som veganer eller individer med vegetabilisk kosthållning lätt kan få brist på. Mineralet järn finns visserligen i grönsaker, men innehållet är betydligt lägre än de animaliska källorna. Dessutom har kroppen mycket svårare att tillgodogöra den formen av mineralet som de vegetabiliska källor innehåller, så kallat icke-hemjärn. Veganer rekommenderas därför ett kosttillskott med järn kombinerat med C-vitamin, då C-vitamin förbättrar upptaget av järn i kroppen. Tillskott med järn är dessutom extra viktigt för kvinnor som är veganer då de har extra stort behov av järn på grund av mensruationen.

Artnr: SKU248851
Tillverkare: Body Science
EAN:
Läs mer

Recensioner

Det finns inga kommentarer att läsa än..
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
från 499 kr
Trustpilot
4,5 / 5
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
Veganskt kraft-paket
Body Science
Veganskt kraft-paket
Pure Creatine: 500 gram
B-complex: 100 tabletter
Iron Complex: 100 kapslar
499.00
Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 12945 omdömen
1 timme sedan
Jag är väldigt nöjd

Jag är väldigt nöjd! Bra service, bra produkter, snabb leverans! Tack!:))

Helena Gadevik
9 timmar sedan
Riktigt bra pris på rootpasta

Riktigt bra pris på rootpasta

Jojo
14 timmar sedan
Hjälpsam och trevlig personal

Hjälpsam och trevlig personal! Super snygg ryggsäck som uppfyllde alla mina förväntningar, med snabb leverans och bra kvalité.

Max Broberg
14 timmar sedan
Snabb leverans!

Snabb leverans!

Cecilia L
14 timmar sedan
Snabbt leverans

Snabbt leverans, bra produkter.

Ararat Matosyan
14 timmar sedan
Snabb leverans👍

Snabb leverans👍

Andreas Sandberg
18 timmar sedan
Det var en snabb leverans

Det var en snabb leverans. Det gick smidigt att beställa pluss att jag gillar verkligen varan o för ett bra pris

Stefan Lund
1 dag sedan
Bra grejer snabb leverans !

Bra grejer snabb leverans !

Devall Patrik
1 dag sedan
Ska inte skicka det med Bud Bee fler…

Ska inte skicka det med Bud Bee fler gånger , deras skåp funkar inte så man får inte ut sina köpta grejor.

Mikael Svensson
1 dag sedan
Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt! Kommer säkert beställa igen hos er.

Nathalie
1 dag sedan
Gott och lätt att blanda i vatten…

Gott och lätt att blanda i vatten ,visserligen rätt sött, men smaken är god ,men tänker nog prova osötad nästa gång ,annars är jag nöjd med detta collagen ,hoppas nu få bra resultat på hud och leder !

Solveig
1 dag sedan
Hej det är bra service och bra kvalitet

Hej bra kvalitet

Amin
Ny kund?