Fri frakt 
Från 99 kr
Trustpilot 4,6 / 5
Snabb leverans 
Öppet köp 
t.o.m 10 jan
Sök bland produkter, varumärken och kategorier

Fairing Fairing BCAA Xpand

Kosttillskott bestående av grenade aminosyror och viktiga elektrolyter.
349:-
Välj Smak:
+
I webblager – skickas senast imorgon Ej i lager
Se butikslager & reservera i butik
  • Beskrivning
  • Innehåll

Beskrivning

Fairing BCAA Xpand

Fairings BCAA Xpand är ett kosttillskott bestående av grenade aminosyror och viktiga elektrolyter. Produkten är dessutom helt fri från från fett och kolhydrater och fås i två nya, fräscha smaker; krusbär och rabarber/hallon.

BCAA är en förkortning för branched-chain amino acids och utgörs av de tre grenade aminosyrorna leucin, isoleucin och valin. Studier visar att BCAA stimulerar muskelcellerna att nybilda protein samtidigt som de har en antikatabol effekt genom att minska nedbrytning och frisättning av aminosyror från muskeln. BCAA kan därmed ge en kraftig positiv effekt på din återhämtning och muskeluppbyggnad efter ett träningspass och minska risken att drabbas av träningsvärk. BCAA har även visats kunna höja laktattröskeln, vilket gör att man kan arbeta på en högre intensitet utan att ansamla mjölksyra.

Utöver grenade aminosyror innehåller även BCAA Xpand glutamin, aminosyran som vi har störst omsättning av i kroppen. Våra muskler fungerar som ett lager för glutamin och vid behov bryts musklerna ner för att förse våra organ och framförallt immunförsvaret med glutamin. Studier har visat att idrottare oftare drabbas av infektioner, särskilt i de övre luftvägarna, när glutaminnivåerna i blodet sjunkit efter träning. Detta sker i synnerhet efter hårt och intensivt eller långvarigt arbete.

Kalium och natrium deltar i en mängd viktiga kroppsfunktioner. Kalium bidrar till en normal muskelfunktion samt bevarandet av normalt blodtryck. Natrium bidrar till god matsmältning. Båda bidrar till att reducera trötthet och utmattning och de stöttar elektrolytbalansen, något som är viktigt under påfrestande träningspass. Därutöver är såväl normal funktion i immunsystem som nervsystem beroende av dessa spårelement för att kunna fungera normalt.

Fairings BCAA XPand passar alla idrottare oavsett om man är intresserad av att maximera muskeltillväxt, uthållighet eller koncentrationsförmåga. BCAA XPand kan med fördel tas både före, under och efter träning för att maximera effekten.

 

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Användning:
En portion/dag motsvarande 1 skopa (12 gram) blandas i 3 dl vatten och intas före träning och vid behov efter träning. Max 3 skopor/dag.

Vikt:
400 g (32 portioner)

 

Artnr: SKU229871
Tillverkare: Fairing
EAN: 7350044503320

Innehåll

Fairing BCAA Xpand Gooseberry

Aminosyraprodukt med smak av krusbär. Innehåller sötningsmedel.
Nettovikt: 400 gram (32 portioner).
Portionsstorlek: 1 skopa (12 g)

Användning: En portion/dag motsvarande 1 skopa (12 g) blandas i 3 dl vatten och intas före träning och vid behov efter träning. Max 3 skopor/dag.

Ingredienser: L-leucin, L-glutamin, citrullin-dl-malat, L-valin, L-isoleucin, surhetsreglerande medel (äppelsyra, natriumbikarbonat), smakämnen, kaliumklorid, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), färgämne (rödbetspulver för smaken rabarber/hallon), emulgeringsmedel (solroslecitin)

OBS: Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Förvaringsanvisning: Torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.

 

Näringsinnehåll per 100 g och portion 12 g:
Energi 1455 kJ/348 kcal 175 kJ/76 kcal
Fett
-varav mättat fett
0 g
0 g
0 g
0 g
Kolhydrater
-varav sockerarter
0 g
0 g
0 g
0 g
Protein (fria aminosyror) 87 g 10,4 g
Salt 0,85 g 0,102 g
   
Innehållsförteckning Portion/skopa (12g)
BCAA 6:1:1 7000mg
L-Leucin 5250mg
L-Valin 875mg
L-Isoleucin 875mg
L-Glutamin 2500mg
L-Citrullin-dl-malat 1000mg
Elektrolyter + 200mg
Natrium 100mg
Kalium 100mg
Läs mer

Recensioner

Det finns inga kommentarer att läsa än..
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
Från 99 kr
Trustpilot
4,6 / 5
Snabb leverans
1-2 dagars leveranstid
Öppet köp
t.o.m 10 jan
15% Rabatt