Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,6 / 5
Hemleverans 

HealthyCo

HealthyCo är ett svenskt företag som erbjuder vardagsprodukter av kvalitét och har en vision om att göra världen till en mer hälsosam plats. De förespråkar en balanserad, hållbar och hälsosam livsstil, utan att du ska behöva kompromissa gällande varor, smaker eller pris. HealthyCo vill utmana jättarna inom livsmedel och erbjuda exakt lika goda produkter, men alltid utan socker, fria från palmolja och så ekologiska som möjligt. HealthyCo är det självklara valet för konsumenter som vill leva ett hållbart och hälsosamt liv!
Läs mer
Kategorier
Filtrera
  • Sortera
Bredbar läckerhet med hög proteinhalt och mycket lite socker.
49:-
3 Recensioner
Bredbar läckerhet med hög proteinhalt och mycket lite socker.
35:-
2 Recensioner
Osockrad choklad med rik smak och hög halt av nyttig kakao!
25:-

HealthyCo produkter

HealthyCos produkter är skapade för att erbjuda kvalitét i vardagen, bland annat deras osockrade chokladkakor, deras bredbara proteinfyllda pålägg som funkar perfekt som topping till gröt, pannkakor eller på bröd. Eller varför inte populära HealthyCo ECO Shot, en högkoncentrerad ingefärsshot som ger en rad av hälsofördelar såsom att motverka förkylning och främja matsmältning!

Globalt konsumeras det idag allt för mycket socker och denna ohälsosamma sockerkonsumtion leder till att diabetes, fetma och andra sockerrelaterade folksjukdomar ökar. Detta är något som HealthyCo uppmärksammar och tar ställning emot genom att endast producera produkter utan tillsatt socker. Healthy Co vill ge dig bästa möjliga smakupplevelse och erbjuda produkter som är ultimata för dig som vill äta mindre socker.

Att minska på sockerintaget ger många stora hälsofördelar, inte minst för dig som tränar. Med extra tillsatt protein i många produkter kan du också vara säker på att du uppnår den dagliga mängd protein du behöver för att optimera din träning.

Hur får HealthyCo produkterna att smaka så bra utan tillsatt socker? De flesta smakerna kommer naturligt från produkternas ingredienser och de gånger sötman behöver en extra boost använder de sig av naturliga sötningsmedel som maltitol, stevia, erythritol och inulin.

Maltitol

Maltitol är en sockeralkohol som framställs från den naturliga sockerarten maltos. Ingrediensen har 75-90% av sötman från socker, och i stort sett identiska egenskaper. Fördelarna med maltitol förutom att det innehåller betydligt färre kalorier är att maltitol inte framkallar karies och att det har mindre påverkan på blodglukos (blodsocker).

Stevia

Stevia är ett naturligt sötningsmedel som framställs från växter ur sötflockessläktet (Stevia rebaudiana), vilka huvudsakligen växer i Brasilien och Paraguay. Ämnena som utvinns från Stevian kallas steviolglykosider och har 30 till 150 gånger sötman från socker, men innehåller inga kalorier.

Erythritol

Sockeralkoholen erythritol finns i bland annat svampar och alger, ämnet har 60-80% av sockrets sötma men är det ämne som påverkar blodsockernivåerna allra minst. Dessutom tas erythritol upp av tunntarmen istället för tjocktarmen, vilket leder till att ämnet inte har samma laxerande effekt som många andra sötningsmedel.

Inulin

Inulin klassas som en fiber och hittas i olika rotfrukter, särskilt i cikoriarötter som växer i Sydamerika. Ämnet klassas som kostfiber eftersom den inte bryts ned i mag- och tarmkanalen, och är dessutom passande för diabetiker då ämnet inte påverkar blodsockret.

HealthyCo och hållbarhet

HealthyCo anser att en hälsosammare livsstil går hand i hand med en mer hållbar planet. Därför har de utöver att slopa socker från sina produkter även valt att ta ställning och helt och hållet utesluta palmolja från sortimentet.

Förutom att jobba emot socker och palmolja är HealthyCo samarbetspartner med stiftelsen Ellas Hjältar. Det är en personlig hjälporganisation hjälper familjer och barn som har det svårt och genom att handla produkter från HealthyCo stöttar du även dem.

HealthyCo återförsäljare

MM Sports är en officiell HealthyCo-återförsäljare som erbjuder ett brett sortiment av produkter utan tillsatt socker. När du beställer Healthy Co hos MM Sports kan du få dina produkter levererade snabbt med Budbee till dörr eller box, alternativt välja att hämta beställningen hos ett PostNord-ombud. Fri hemleverans är dessutom ett alternativ för dig som beställer för över 599 kr.

Utmärkt
Baserat på 8857 omdömen
4 timmar sedan
Bra priser och snabb leverans.

Bra priser och snabb leverans.

Ida W N
7 timmar sedan
Mycket nöjd

Mycket nöjd, snabb leverans & bra produkter!

Veronica
15 timmar sedan
Bästa!!

Alltid bra priser & snabb leverans, vad mer kan man önska!

Helena
15 timmar sedan
Snabb leverans och bra varor.

Snabb leverans och bra varor.

Cecilia
17 timmar sedan
5/5 ⭐

Jätte bra produkter och snabba leveranser!

Johanna
21 timmar sedan
Snabb o smidig beställning o leverans

Snabb o smidig beställning o leverans. Produkten är super, jättegod naturlig smak, håller mig mätt utan sug efter något annat. Rekommenderas om du vill byta ut måltider.

Anna Lönngren
22 timmar sedan
Bra köp!

Bra priser. Snabb leverans. Nöjd med varorna som levererades.

Andersson Jigfelt Therez Gabriella
2 dagar sedan
Gick väldigt fort att få varorna som…

Gick väldigt fort att få varorna som man beställt👍oerhört snabb leverans.

Ulrika Minorsson
2 dagar sedan
Snabb leverans o bra paketerat 👍

Snabb leverans o bra paketerat 👍

Daniel Gustavsson
3 dagar sedan
Bästa caseinet👌 så goda smaker!

Bästa caseinet👌 så goda smaker!! Mina favoriter är cinnamon bun och apple pie, 5/5☆☆☆☆☆

Johanna
3 dagar sedan
Snabb leverans

Snabb leverans. Tack

Ahmad Sarmeh
3 dagar sedan
Över förväntan

Så bra - snabbt enkelt bra beskrivningar. Flaskan motsvarade förväntningarna med råge. Mycket nöjd 😄

Björn Stockholm
Ny kund?