Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,6 / 5
Hemleverans 

Havit

Kategorier
Filtrera
  • Sortera

HAVIT grundades i Guangzhou Kina år 1998. Guangzhou hör till provinsen Guangdong som genom åren vuxit sig stark inom tillverkningsindustrin, speciellt för avancerad elektronik. Sedan start har HAVIT burit på visionen om att utveckla de bästa produkterna för dig som älskar bra ljud och framskriden teknologi. De jobbar inom segmentet 3C, ett taiwanesisk uttryck som står för Computer, Communication, Consumer. Företagets vision är att uppfylla kundens drömmar, oavsett om det handlar om resurser till din karriär, utrustning till ditt spelande eller hjälpmedel för att kunna hålla kontakten men de du bryr dig om.

Under HAVITs tjugo år i branschen har de vuxit från en liten startup till att bli ett ledande företag inom elektronik för PC och mobil och förser idag kunder i över 120 länder med sitt utbud av avancerad hemelektronik. HAVITs framgång grundar sig i företagets konstanta strävan efter att erbjuda högsta kvalitét, bästa hållbarhet och den mest avancerade tekniken. Företaget är medvetet om teknikens ständiga utveckling och jobbar därför med kontinuerlig uppdatering av produktsortimentet. HAVITs främsta ledord är innovation och de har under åren vunnit flera utmärkelser för sin uppskattade design.

Strikt kvalitetskontroll

HAVIT har god relation till sina kunder och får återkommande fina recensioner av sina användare. En strategi HAVIT implementerar är att alltid ta till sig av sina kunders önskemål för att kunna skapa ännu bättre produkter med kundens behov i första hand. Produkterna är både skapade och tillverkade i Kina där HAVIT strävar efter att kunna övergå från benämningen Made in China till Created in China, för att understryka den process som ligger bakom deras utvecklingsarbete från idé till färdig produkt. Det är av hög prioritet för HAVIT att allting i deras produktionskedja, från råvaror till slutprodukt, håller högsta kvalitét och går i linje med deras vision om hållbarhet.

Havits earbuds

HAVITs hörlurar kommer både som vattenresistenta och helt vattentäta vilket gör dem ultimata under såväl regniga dagar som svettiga träningspass. Earbudsen ansluts enkelt till din enhet genom den senaste generationens Bluetooth. Bluetooth 5.0 erbjuder till skillnad från tidigare versioner fyra gånger intervallet och två gånger hastigheten, dessutom drar den nya versionen mindre ström, vilket leder till längre batteritid. Hörlurarna är utrustade med mikrofon och touchsensorer vilket gör att du trådlöst kan ta emot samtal, byta låt samt starta och stoppa din musik. Modellerna kommer med ett sladdlöst laddnings-etui och klarar sig från 4,5 till 12 timmar (beroende på modell) innan de behöver anslutas till strömkälla, vilket gör dem perfekta för dig som reser. HAVIT levererar kristallklart ljud och djupgående bas i form av ett par moderna och väldesignade hörlurar med en prislapp som förvånar. Perfekta för dig med en aktiv livsstil eller för dig som helt enkelt vill förenkla och höja standarden på din vardag!

Utmärkt
Baserat på 8857 omdömen
4 timmar sedan
Bra priser och snabb leverans.

Bra priser och snabb leverans.

Ida W N
7 timmar sedan
Mycket nöjd

Mycket nöjd, snabb leverans & bra produkter!

Veronica
15 timmar sedan
Bästa!!

Alltid bra priser & snabb leverans, vad mer kan man önska!

Helena
15 timmar sedan
Snabb leverans och bra varor.

Snabb leverans och bra varor.

Cecilia
17 timmar sedan
5/5 ⭐

Jätte bra produkter och snabba leveranser!

Johanna
21 timmar sedan
Snabb o smidig beställning o leverans

Snabb o smidig beställning o leverans. Produkten är super, jättegod naturlig smak, håller mig mätt utan sug efter något annat. Rekommenderas om du vill byta ut måltider.

Anna Lönngren
22 timmar sedan
Bra köp!

Bra priser. Snabb leverans. Nöjd med varorna som levererades.

Andersson Jigfelt Therez Gabriella
2 dagar sedan
Gick väldigt fort att få varorna som…

Gick väldigt fort att få varorna som man beställt👍oerhört snabb leverans.

Ulrika Minorsson
2 dagar sedan
Snabb leverans o bra paketerat 👍

Snabb leverans o bra paketerat 👍

Daniel Gustavsson
3 dagar sedan
Bästa caseinet👌 så goda smaker!

Bästa caseinet👌 så goda smaker!! Mina favoriter är cinnamon bun och apple pie, 5/5☆☆☆☆☆

Johanna
3 dagar sedan
Snabb leverans

Snabb leverans. Tack

Ahmad Sarmeh
3 dagar sedan
Över förväntan

Så bra - snabbt enkelt bra beskrivningar. Flaskan motsvarade förväntningarna med råge. Mycket nöjd 😄

Björn Stockholm
Ny kund?