Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,4 / 5
Snabb leverans 

Havit

Filtrera
Sortera efter
  • Sortera
1 Recension
i92 True trådlösa hörlurar passar perfekt för dig som har en aktiv livsstil. Trendiga, moderna och hållbara trådlösa hörlurar.
899:-

HAVIT grundades i Guangzhou Kina år 1998. Guangzhou hör till provinsen Guangdong som genom åren vuxit sig stark inom tillverkningsindustrin, speciellt för avancerad elektronik. Sedan start har HAVIT burit på visionen om att utveckla de bästa produkterna för dig som älskar bra ljud och framskriden teknologi. De jobbar inom segmentet 3C, ett taiwanesisk uttryck som står för Computer, Communication, Consumer. Företagets vision är att uppfylla kundens drömmar, oavsett om det handlar om resurser till din karriär, utrustning till ditt spelande eller hjälpmedel för att kunna hålla kontakten men de du bryr dig om.

Under HAVITs tjugo år i branschen har de vuxit från en liten startup till att bli ett ledande företag inom elektronik för PC och mobil och förser idag kunder i över 120 länder med sitt utbud av avancerad hemelektronik. HAVITs framgång grundar sig i företagets konstanta strävan efter att erbjuda högsta kvalitét, bästa hållbarhet och den mest avancerade tekniken. Företaget är medvetet om teknikens ständiga utveckling och jobbar därför med kontinuerlig uppdatering av produktsortimentet. HAVITs främsta ledord är innovation och de har under åren vunnit flera utmärkelser för sin uppskattade design.

Strikt kvalitetskontroll

HAVIT har god relation till sina kunder och får återkommande fina recensioner av sina användare. En strategi HAVIT implementerar är att alltid ta till sig av sina kunders önskemål för att kunna skapa ännu bättre produkter med kundens behov i första hand. Produkterna är både skapade och tillverkade i Kina där HAVIT strävar efter att kunna övergå från benämningen Made in China till Created in China, för att understryka den process som ligger bakom deras utvecklingsarbete från idé till färdig produkt. Det är av hög prioritet för HAVIT att allting i deras produktionskedja, från råvaror till slutprodukt, håller högsta kvalitét och går i linje med deras vision om hållbarhet.

Havits earbuds

HAVITs hörlurar kommer både som vattenresistenta och helt vattentäta vilket gör dem ultimata under såväl regniga dagar som svettiga träningspass. Earbudsen ansluts enkelt till din enhet genom den senaste generationens Bluetooth. Bluetooth 5.0 erbjuder till skillnad från tidigare versioner fyra gånger intervallet och två gånger hastigheten, dessutom drar den nya versionen mindre ström, vilket leder till längre batteritid. Hörlurarna är utrustade med mikrofon och touchsensorer vilket gör att du trådlöst kan ta emot samtal, byta låt samt starta och stoppa din musik. Modellerna kommer med ett sladdlöst laddnings-etui och klarar sig från 4,5 till 12 timmar (beroende på modell) innan de behöver anslutas till strömkälla, vilket gör dem perfekta för dig som reser. HAVIT levererar kristallklart ljud och djupgående bas i form av ett par moderna och väldesignade hörlurar med en prislapp som förvånar. Perfekta för dig med en aktiv livsstil eller för dig som helt enkelt vill förenkla och höja standarden på din vardag!

Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 12525 omdömen
10 timmar sedan
Snabb leverans

Snabb leverans

Tomas
12 timmar sedan
Snabb leverans.

Snabb leverans.

Maria
20 timmar sedan
Toppen

Alltid bra!!!!

Malin Nilsson
2 dagar sedan
Vill man gå ner snabbt utan att gå…

Vill man gå ner snabbt utan att gå runt och va hungrig då behöver ni inte kolla mer köp

WENDY MAGALY
2 dagar sedan
Mkt bra!

Mkt bra! Dock lång leverans tid med Budbee….

Margaretha Siljehult
2 dagar sedan
Leveransen tog tid annars var allt…

Leveransen tog tid annars var allt annat bra. Tack

Pooneh Cyrus
2 dagar sedan
Snabb leverans!

Snabb leverans!

Pekka Rouvali
2 dagar sedan
enkelt att bestäla och snab leverans

enkelt att bestäla och snab leverans

Mikael
2 dagar sedan
Bra storlek bra grejer

Bra storlek bra grejer

Michael Daglind
3 dagar sedan
Pålitlig shopping snabb leverans…

Pålitlig shopping snabb leverans service mycket trevlig.

Bülent Görgülü
3 dagar sedan
Super

Allt bra, bra hemsida, bra varor och priser.

Anders B
3 dagar sedan
Mycket bra

Mycket bra. Snabbt och smidigt

Adnane
Ny kund?